Úvodní foto: archiv autorky
Chvála chůze
15. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
16.11.2020 09:56
Děkuji vám. :-) Ivanko, trackingové hole jsou jiné. Jinak se drží a mají jinou plošku. Učili jsme se to v rámci kurzu. To je vše, co si z toho pamatuju. :-) Jitko, chodit sama mi nevadí. Právě proto, že si přitom uspořádám myšlenky. Nebo nemyslím na nic, jen na to, co vidím. Uklidňuje mě to. Tak ať nám slouží nohy a zdraví vůbec!
Anna Potůčková
16.11.2020 09:28
Nordic hole jsou také mým doplnkem, když jdu někam na procházku. Sice nechodím tak často na vycházky, ale chodím. Procházky mám ráda a těším se, když mám někam jít. Přiznám se jen, že nerada chodím sama.
Daniela Řeřichová
16.11.2020 08:36
Pěkný článek o tak samozřejmém pohybu, jakým je chůze. Hlavně ať nám nohy slouží.
Marie Ženatová
16.11.2020 06:20
Milá Věruško já taé moc chválím chůzi* A i dnes za chvíli vyrazím s batůžkem do vzdálenějšího obchodu a tím si vždy trochu víc pročistím hlavu, protože brzy ráno těch chodících lidiček moc nepotkávám...*
Dana Puchalská
15.11.2020 19:58
Jediný "sport" který mám nyní ráda je chůze. Ale bez nordic holí, to nedokážu.
Jana Šenbergerová
15.11.2020 19:47
Věro, dobré téma. Chodím podstatně méně než kdykoliv dřív, ale pořád stejně ráda. Hole nepoužívám a doufám, že mi to zůstane. Chůze s nimi je pro mě neskutečně otravná, ale do prudkého kopce a z kopce se s nimi jde líp, protože šetří kolena.
Jitka Hašková
15.11.2020 19:28
Také ráda chodím, ale teď trochu méně. Nerada chodím sama. Měla jsem partu kamarádek a jednou týdně jsme chodily na celodenní výlet. Skoro všechny vymřely tak jsem ráda, že jsem si na očku našla nové kamarádky. Teď se však nemůžeme společně scházet a chodit na výlety.
Zuzana Pivcová
15.11.2020 19:22
Jednu dobu jsem dost lenošila a spíš jezdila, teď častěji chodím, i když skoro stále stejné trasy, ale nevadí. I do toho našeho, také 3. patra jdu pěšky. Budu ráda, když budeš o svých vycházkách stále vyprávět.
Alena Tollarová
15.11.2020 19:07
Ano, den bez chůze už si nedovedu představit. Nikdy jsem žádný velký chodec nebyla, začala jsem před 8 lety po nemoci. Tehdy jsem si po francouzských holích opatřila hůlky na nordic walking, ale obtěžovaly mě při zastavování kvůli focení, tak jsem jim dala sklepní klid. Den, kdy si nemůžu udělat ani to "kolečko kolem rybníka", je za trest. S krokoměrem jsem to nikdy asi neuměla. Zato aplikace Endomondo v telefonu mi ukáže, kde přesně jsem bloudila a kolik km moje nohy zvládly. Chůzi zdar!
Martina Růžičková
15.11.2020 18:04
Věro, hezky jsi popsala svůj vztah k chůzi. Já chodím moc ráda a den bez alespoň malé procházky mi připadá neúplný. Na svém starším příbuzenstvu jsem mohla pozorovat, jak je pravidelná chůze důležitá pro zachování kondice. Tak přeji Tobě i nám všem, ať nám to ještě dlouho a dobře šlape.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA