Chvála chůze
Úvodní foto: archiv autorky

Chvála chůze

15. 11. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Věrko, opět moc pěkně popsané pocity. Tentokrát o chůzi. Taky jsem rád v životě chodil. Tedy občas rád, občas nerad. Rád jsem chodil v Plzni od autobusu do kavárny a pak na rande na Lochotín. Kilometry jsem nepočítal, měl jsem jiné starosti. V práci jsem zase musel chodit po fabrice. To už se mi tak nelíbilo. Nejraději jsem ovšem chodil po Středomoří, to byla paráda. Tady v Litoměřicích jsem si opět vyšlapal cestu do kaváren. Moc příjemné chození. Nádherné chození bylo s kamarádem po rakouských Alpách. Když mi došel dech, kamarád mne nechal v horské chatě u kafe a zpátky si mne zase vyzvedl. No a nejhezčí chození je právě letos s Věrkou po našem krásném Středohoří. Chůzi buď proto věčná chvála.
Hana Šimková
Jo, nohy jsou důležité. Mám už operaci kolena a obou kyčlí a už zase chodím. Dalo mi to ale velkou práci, ale člověk musí vytrvat i přes bolest. Jenom mě moc mrzí, že už mi nejde tanec, který jsem moc milovala.
Eva Mužíková
Když se to umí, lze psát zajímavě i o chůzi. Ta mne také t.zv.: " Drží nad vodou".
Naděžda Špásová
Věrko, taky ráda chodím, ale musí na to být i počasí, to u nás bohužel delší dobu není. Hole jsou uloženy v kufru auta. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%