Foto: autorka
Listopadové přání
15. 11. 2020Po několika šedivých dnech, plných mrholení a mlhy, se konečně ukázala nádherná modrá obloha a sluníčko. Zasvítilo do oken a zavelelo: Děvče, všeho nech a pojď ven. Tak jsem poslechla.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
19.11.2020 10:36
Máme to všude tak krásné..Jen abychom se dočkali cestování, podívat se dál než za humna, i když tam jsou procházky nejmilejší.
Zdenka Jírová
18.11.2020 00:30
Jsem ráda, že ta naše severočeská krajina tolikrát zmučená, poplivaná a strašně znevažovaná se konečně zmáhá, vztyčuje hlavu. Lesy se už vzpamatovaly, už jsou zase zelené a zvířata zdárně zakládají rodiny. Rostou tu hodně houby, ale až později na podzim Obrovské jámy po vytěžení uhlí se napouštějí vodou a slibují příjemné letní koupání a další vodní radovánky. Slyšela jsem , že se tak už objevují vodní ptáci buď natrvalo nebo jako odpočinkovou zónu při svých dlouhý letech do teplých krajin. Snad na jaře umluvím dceru, aby tam naplánovala výlet a vzala mne sebou. Vždy to byl krásný kraj a snad zase bude.
Marie Měchurová
17.11.2020 08:06
Zatím se nenašla příležitost tento krásný kraj navštívit, tak třeba někdy příště. Moc hezké fotky i čtení.
Anna Potůčková
16.11.2020 09:25
Necht se Ti splní všechna Tvá vyslovená i nevyslovená přání! Fotky jsou nádherné a ta modrá není dobrá - ta je přímo výborná ! Radost koukat!!!
Dana Procházková
16.11.2020 07:35
Hodně krásných procházek se sluníčkem nad hlavou přeje Procházková.
Martina Růžičková
15.11.2020 20:59
Hezké vyznání milovanému kraji nejen slovem, ale i fotkami, spojené s kouzelnou vzpomínkou. Kéž by se Vaše přání splnilo...
Eliška Murasová
15.11.2020 20:06
Milé rozjímání, trochu jsem si tu atmosféru při čtení představovala. Soni, děkuji!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA