Ilustrační foto: ingimage.com
Epidemie brzdí. Klesá číslo R i počet nově nemocných. Protiepidemiologická opatření teď bude hlídat PES
13. 11. 2020Ministr zdravotnictví Jan Blatný představil na tiskové konferenci systém hodnocení pro uvolňování nebo zpřísňování opatření s názvem PES. Ten by měl řídit protiepidemiologická opatření v jednotlivých krajích.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
14.11.2020 12:31
"Epidemie brzdí", a zabrzdí úplně až přestanou vycházet poplašné články, zprávy a nesmyslné tabulky o počtu pozitivních, nebo-li nakažených. Například, na Seznamu vyšel nedávno článek o dvou vesnicích Loukov a Loukovec ve Středočeském kraji, vzdálených od sebe 2 km a od naší obce 2 a 4 km. V Loukovci, podle statistik, není pozitivní nikdo a v Loukově 36. Loukov má něco málo přes 100 obyvatel, lidé se znají, neboť sešlostem na hřbitově nic neunikne. V obci je dle starosty pouze jeden občan pozitivní a bez příznaků. A pak věřte statistikám z veřejných sdělovacích prostředků, tento portál nevyjímaje.
Soňa Prachfeldová
13.11.2020 17:49
Budu si muset dělat vedle čtení poznámky, abych to nepopletla :-)
Radovan Cakl
13.11.2020 17:07
Jitko, klikni pravým myšátkem do článku a vyber Otevřít obrázek na nové kartě. :-)
Soňa Prachfeldová
13.11.2020 16:54
Jsem ráda, že se situace zklidňuje , takhle se dlouho nedá žít. Jitko výborný projev Johna F. Kennedyho. Opravdu vede k zamyšlení. Díky.
Jitka Caklová
13.11.2020 15:34
Lidé si třeba poslechli toto a začínají se "probouzet" ♥ https://www.youtube.com/watch?v=CzjY6swWXH0
Jitka Hašková
13.11.2020 14:42
Bohužel se mi nedaří si tabulku stáhnout. Jak je u článku, písmena jsou a mě moc malá, nedokážu to přečíst.
Zuzana Pivcová
13.11.2020 14:35
Dnes jsem zjistila, že máme 5 minut od bydliště na parkovišti u bazénu nový testovací stan. Stály tam venku 2 pracovnice, ale zájemci žádní. Když si vzpomenu na ty počáteční vícehodinové fronty, v nichž se mohl člověk spíš nakazit!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA