Ilustrační foto: pixabay.com
Nejsi žádný vedoucí, jsi starý a rozbitý děda!
14. 11. 2020Včera dovršil můj vnuk krásných 16 let. Užili jsme si hezkou oslavu a mně tak nějak při pohledu na mladého skoro muže došlo, jak ten čas rychle letí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
15.11.2020 08:21
Hanko, úsměvné :-) Škoda, ale, že místo chlapa se zde do diskuze připojil opravdu jen ( jak jste hezky napsala), anonymní chlapínek. Protože opravdový chlap a správný muž situaci zvládne bez toho, že by musel někoho fackovat.
Hana Ederová
15.11.2020 07:57
Provolávám slávu! Do diskuze se zapojil se svým názorem i chlapínek. Díky za Vaše svérázné doporučení.
Dana Puchalská
14.11.2020 20:57
Paní Hano, článek jsem si přečetla jedním dechem a moc se mi líbil. Už se těším na Vaše další vyprávění.
Jitka Hašková
14.11.2020 18:16
Moc hezká vzpomínka. Dědečkové a babičky jsou hodně důležití. Měla jsem úžasného dědečka a babičku z máminy strany. ty druhé jsem nepoznala, táta byl sirotek..
Hana Ederová
14.11.2020 17:33
Paní Evo, děkuju za příspěvek, zdravím Vás a určitě si časem zase něco přečtete, budete-li chtít
Eva Mužíková
14.11.2020 17:24
Hanko, úplně jste mne svým vyprávěním vtáhla do děje. Moc hezky jste vylíčila situace, ve kterých jste se všichni tři ocitli. Těším se na další..Bertice
Zuzana Pivcová
14.11.2020 14:17
Z vlastního prostředí nemohu posoudit, ale vyprávění se mi moc líbilo. Děkuji.
Daniela Řeřichová
14.11.2020 13:36
Děkuji za milý článek. Znám z vlastní zkušenosti podobné situace a souhlasím, že role dědečků je nezastupitelná. Pro obě strany.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA