Výlet k jezeru MOST
FOTO: autorka

Výlet k jezeru MOST

13. 11. 2020

V polovině září proběhla sdělovacími prostředky zpráva o otevření jezera Most pro veřejnost. Jezero Most? Vodou z řeky Ohře, přiváděnou z Nechranické přehrady, se napouštělo dlouhých dvanáct let. Postupně se vodou naplnila obrovská jáma původně uhelného lomu Ležáky.

cestování
Hodnocení:
(5.1 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Díky bezva fotkám a článku jsem se o existenci jezera dověděla. Mám radost, že se na to místo zase vrací příroda, že se tam vyskytují dokonce ptáci jespáci :-) a že se tam dají nafotit krásné romantické fotky.
Anna Potůčková
Ali díky za super fotky, za moc hezký článek z části naší země! Zase jsem se něco dověděla nového!
Eva Mužíková
Fotky s popisky mám moc ráda.
Alena Vávrová
Ali, zase jsi z toho zpočátku nejistého výletu vykřesala maximum. Fotky i text - skvělé, dík. V Mostě jsem byla kdysi jednou na otočku, ml. syn měl odtamtud dívku.
Jitka Hašková
Aleno, děkuji za krásný článek a úžasné fotky. 3 z nich bych si vybrala a pověsila si je na zeď místo obrazů: Trochu jezerní romantiky, Jezerní poezie a Mlha se pomalu rozpouští.
Zdenka Soukupová
Aleno, další typ na výlet, ale až bude lepší počasí. Díky moc. VAše články a fotky jsou fakt inspirující.
Naděžda Špásová
Tak tohle už máme taky za sebou. My jsme měli větší štěstí na počasí, psala jsem o tom už koncem září, viz můj článek Výlet na Mostecké jezero. Je tam opravdu hezky a na výlety jako stvořené.
Dana Puchalská
Álo, parádní článek a ještě super fotky. Co víc si přát. Děkuju.
Zuzana Pivcová
Moc hezké, čím dál víc lituji, že mi uniklo tolik krásných míst u nás. Díky.
Jana Šenbergerová
Omlouvám se, že už zas tady funguju pod jiným jménem. :-( Byla jsem tak nadšená, že jsem zapomněla přepnout. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%