Polévky jsou grunt
FOTO: autorka

Polévky jsou grunt

13. 11. 2020

Kdo nemá rád polévky, tak tento článek asi číst nebude. Já mám polévky ráda, můj muž polévky přímo miluje. Stejně jako moji dnes už dospělí synové. A tak je poctivě vařím celý život.

Můj příběh recepty
Hodnocení:
(4.9 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Přibilová
Není nad poctivou polévku, zvláště v tomto ročním období. Vzpomněla jsem si, jak jsme loni touto dobou byli s manželem na služební cestě v severní Francii, kde bylo sychravé počasí stejně jako u nás. Chtěli jsme si proto v místních restauracích dát nějakou polévku na zahřátí, ale všude podávali jen studené předkrmy. Teplou polévku jsme si dali teprve až na zpáteční cestě v Německu.
Alena Vávrová
Nemusím moc vývary, ale "husťajdu" si ráda občas dám. Zrovna jsem dovařila zeleninovou a zelňačka, dýňová, jakož i luštěninové a rajská, příp. rovnou boršč, to je ono.
Jitka Hašková
Miluji polévky a nepotřebuji recepty, ty klasické české jsem se naučila od mámy a jinak si vymýšlím podle toho co mám k dispozici.
Zuzana Pivcová
Já jsem také milovnice polévek, oběd bez polévky, to pro mě není. Alespoň vývar. Moc pěkné recepty, díky.
Zdenka Soukupová
Mńam! A což teprve taková česnečka! V tomhle počasí si ji dělám často.
Jitka Mošovská
Dnes jsem vařila zelňačku na zahřátí.
Marie Faldynová
Teď na podzim a v zimě jsou polévky ideální jídlo, my je také máme rádi.
Dana Puchalská
Vlaďko, polévka je mňamka,já polévky opravdu jím ráda. Ano, vypadají a chutnají určitě opravdu dobře. P. S. Jen u těch kapustiček my vykrajujeme i ten mini košt'ál. Manžel tvrdí, že jsou někdy nahořklé.
Hana Nováková
Vladislavo děkuji, voní všechny až ke mně.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%