Ilustrační foto: pinterest.com
Co takhle uplést si čepici? Nebo i někomu z rodiny, když času na pletení je teď dost
9. 11. 2020
Můžeme jí pak říkat čepice covidová a vzpomínat na dobu, kdy jsme se nudili tak, že se mnohé ženy vrátily k ručním pracím. Protože pletené a háčkované kulichy zabaví, potěší a ještě zahřejí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
9.11.2020 18:50
Svoje první pletařské dílo jsem vytvořila ve 12 letech. Byla to propínací vesta a docela se mi povedla. Od té doby jsem upletla či uháčkovala bezpočet čepic, šál, vest, svetrů a dalších druhů oblečení a doplňků jak pro sebe, tak i pro rodinu a kamarádky. Při zaměstnání jsem si touto činností i přivydělávala.
Jiří Dostal
9.11.2020 17:20
:-) Být prostě muž, paní Zdenko, je zkrátka sranda a havaj, sám peru, žehlím, vařím, starám se o pastorka a jako vysloužilý speciální pedagog nemohu rozumět plytkému aktivismu bab. Ale váš postřeh si zapíši... :-)
Vlasta Rejmanová
9.11.2020 16:31
Pletla jsem celý život. Teď hlavně ponožky a začala jsem háčkovat síťovky.
Marie Ženatová
9.11.2020 14:48
Na své tři děti a celou další velkou rodinu jsem pletla dříve velmi mnoho - teď pletu také už jen ponožky *
Marie Faldynová
9.11.2020 14:28
Nejvíc na odbyt jdou ponožky, alespoň já je udám vždy nebo vyměním za něco jiného. Horší je, že dva dny pletu a pak mě týden bolí ruka :-(
Zdenka Soukupová
9.11.2020 13:03
Jiří, Vy jste prostě muž, a ti to mají zařízené jinak. My ženy článku rozumíme (aspoň myslím).... ☺
Jiří Dostal
9.11.2020 09:18
Není nad knížecí rady amatérů, ještě by se mohlo hrát "Člověče, nezlob se!",
vyřazenou figurku mít za covid-maroda a napotřetí za covid-zemřelého.
Zřejmě i redakční samota tíží...
Anna Potůčková
9.11.2020 09:17
Čepic zejména na děti jsem uháčkovala nepočítaně. Zejména, když manžel měl úraz jehož následkem musel do invalidního důchodu a děti chodily na 1. stupen ve škole. Peněz rázem hodně ubylo, naše životní úroven značně poklesla a já si takto přilepšovala do rodinného rozpočtu, abych dětem mohla přilepšit a nepoznaly tento pokles.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA