Ilustrační fotografie z pixabay.com
To je ale názvů pro jednu dobrotu
14. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miluše Hasenohrlová
15.11.2020 19:31
Dano,hezky napsaný článek.Hrušky mám moc ráda,hlavně ty zelené a ne moc zralé.Na zahradě máme asi 4 druhy, ale koprčky znám už jen z dětství, u nás na severu lemovaly všechny silnice..Ty vydržely i po vánocích.Recept vypadá dobře, sladké mám ráda,určitě vyzkouším.
Daniela Řeřichová
14.11.2020 18:42
Dano, ty se vyznáš a tolik rozkošných názvů k tomu. Hrušky mám ráda syrové. Recept je zajímavý, ale obávám se, že pro mne moc sladký. Ale nikdy neříkej nikdy, že?
Jitka Hašková
14.11.2020 18:34
Já mám hrušky ráda, ale raději je jím syrové. Název máslovka znám, ty měl můj strýček na zahradě v Černošicích.
Eva Mužíková
14.11.2020 17:32
Včerejší velká hruška, kterou jsem s chutí snědla před spaním udělala své:))) Ale jinak mám hrušky moc ráda...
Zdenka Soukupová
14.11.2020 16:50
Znám název máslovka, mívali jsme ji doma. Ostatní názvy jsem nikdy neslyšela. A hrušky mám ráda.
Anna Potůčková
14.11.2020 15:19
Hrušky mám moc ráda, zejména ty kompotované. A smažené hrušky musím někdy vyzkoušet! Díky za tip!
Naděžda Špásová
14.11.2020 13:48
Hrušky jsem jako dítě měla ráda, teď už je nejím kvůli střevním problémům.
Zuzana Pivcová
14.11.2020 09:14
Upřímně říkám, že od hrušek mě vždy odradila jadérka, která mi zůstávala v zubech. Jinak ale mají moc dobrou chuť.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA