Pneumokok k zdravému stárnutí nepatří
MUDr. Hana Roháčová. FOTO: Havas

Pneumokok k zdravému stárnutí nepatří

5. 11. 2020

Pneumokoková onemocnění by určitě ke spokojenému stárnutí neměla patřit. Upevňování vazeb mezi generacemi a péče o zdraví k němu naopak náleží.

zdraví
Hodnocení:
(5.3 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Ireno a paní Aleno. Když jsem byla před měsícem u obvoďáka pro injekci proti chřipce, požádala jsem , aby mi dal i tu proti pneumokoku. Sestra se podívala do mé karty a řekla. Můžem, byla jste očkovaná před pěti lety. Také mne to překvapilo, byla jsem 100% přesvědčená, že jsem nikdy proti pk. očkovaná nebyla. Proto jsem to tak níže napsala...
Alena Černá
Pneumokok se očkuje jednou Prevenarem 13, nepřeočkovává se.
Irena Mertová
Evo, pneumokok se přeočkovává? Myslela jsem, že ne....
Jitka Caklová
Stále se domnívám, že komentáře slouží k vyslovení vlastního názoru a ne k odrazování od čehokoliv. Pokud se někdo svobodně rozhodne, že se dá očkovat, je to stejné, jako když se druhý svobodně rozhodne, že se očkovat nedá a žádné svobodné rozhodnutí není nic proti nikomu.
Eva Mužíková
Neodradí mne žádné komentáře, jsem očkovaná pravidelně proti chřipce a letos opět po pěti letech proti pneumokokům. Věřím, že jsem chráněná.....
Marie 00000
Očkovat se nenechám ani pod hrozbou násilí...
Alena Černá
Já jsem trochu zmatená, všude se píše o očkování proti pneumokoku, před měsícem jsem se nechala očkovat proti chřipce a žádala jsem o toto přeočkování po měsíci. Lékař mi sdělil, že má problémy s pojišťovnou s proplácením této vakcíny a mám počkat až na jaro. Přitom je všude reklama. Nevím, co si mám o tom myslet. A. Černá
Anna Potůčková
Jsem očkovaná pouze proti chřipce, jiné očkování mně zatím lékařka nenabídla.
Zuzana Pivcová
Dobrovolně se očkovat nedám.
Irena Mertová
Nechala jsem se naočkovat hned jak mi bylo 65 let (tj. cca před 2 týdny).

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%