Ilustrace: www.pixabay.com
Co kdo může
3. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Irena Mertová
3.11.2020 19:21
Věrko, hezky napsáno. Spřízněných duší tu určitě budou hodně - nedovedu si představit, že by existoval někdo, koho by se ta nešťastná vlekoucí se situace vůbec psychicky nedotkla - ovšem každý to má asi jinak - někdo je třeba i agresivní (agresivita má mnoho odstínů), já jsem taky spíš úzkostná, jako ty... Jsem strašně ráda za Íčko, to mi hodně pomáhá... Tak se držme :-)
Jan Zelenka
3.11.2020 18:52
Já si rozhodně legraci z koronaviru nedělám. Snažím se tento čas přežít, co možná nejlépe. Beru to jako fakt, nemám z toho legraci, ale ani se nehroutím. Čekám na lepší časy a věřím tomu, že se dočkám. Věrko, napsala jsi to perfektně.
Zuzana Pivcová
3.11.2020 18:13
Vzkaz pro pí. Jitku (promiň, Věrko): Tak doufám, že sem budete chodit častěji a najdete si tu alespoň na dálku známé. A jinak, co se týče bydlení, mám taky jen garsonku. Můžete si přečíst můj někdejší příspěvek Můj domov je, jaký je (dá se vyhledat lupou na hlavní straně vpravo nahoře).
Jitka Hrůšová
3.11.2020 17:37
Paní Ježková, naprosto s Vámi souhlasím. Jsem na tom podobně. Jsou dny, kdy mě situace kolem koronaviru úplně ničí a kdy si myslím, že už to dál nevydržím. Ano, ti, kteří jsou obklopeni rodinou, nepochopí osamělého. Z vlastní zkušenosti vím, co to je být neustále odsuzována za to, že nemám děti (údajně by se o mně postaraly). Dost mnou okolí pohrdá kvůli bydlení, bydlím totiž v garsonce. Navíc jsem introvert a úzkostný melancholik, samotu někdy nezvládám. Přeji Vám pevné zdraví a klid.
Zuzana Pivcová
3.11.2020 16:21
Vím, co Tě přimělo k napsání tohoto příspěvku, a proto jsem ho ráda aktuálně zařadila. Věrko, nás "sólistů" je víc, já se nestýkám vůbec s nikým. Každý z nás je originál a tato nezvyklá doba naše vlastnosti, povahové rysy, ale i emoce jen a jen umocňuje. Jedna navenek stejná situace může na 3 lidi působit zcela odlišným dojmem (to není můj nápad, slyšela jsem). Jdeme po ulici a najednou na protějším chodníku velký pes. Někdo - milovník psů s dobrými zkušenostmi - se k němu bez váhání vrhne a hned ho (pokud se pes nechá) začne hladit. Jiný - kterého zvířata celkem nezajímají - jde dál a snad psa ani nevnímá, třeba zrovna mobiluje. No, a třetí - kterého třeba v dětství nějaký pes kousl a při vzpomínce na to se dodnes třese - dostane panický strach a buď prchne nebo zkamení. A tak je to se vším. Přeji Ti, abys k dnešnímu stavu našla co nejlepší myšlenky. A ostatní - mějme k sobě ohleduplnost a zkusme být i trochu psychology.
Jarmila Komberec Jakubcová
3.11.2020 15:27
Věro článek je aktuální k dnešní situaci a plně ji vystihuje. I já to tak cítím a vím jak je život v této době složitý. Čeká mi začátkem ledna operace kyčelního kloubu, ale nevím zda vůbec se operace uskuteční vzhledem k situaci okolo covidu. Také se tak trochu obávám nákazy v té nemocnici. A tak sama nevím jak vše dopadne. Ráda jsem vždy cestovala a směřovala k tomu veškeré úsilí. Proto stále pracuji, abych si mohla i v pozdějším věku plnit své sny.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA