Židé a Dušičky
Ilustrační foto: pixabay.com

Židé a Dušičky

2. 11. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Faldynová
Také já děkuji za informace, ke kterým se člověk hned tak nedostane!
Hana Práglová
Jaruš,velice zajímavý příspěvek.!!!! Takové informace jsem nikdy nevěděla. Omlouvám se za hodnocení. Můj divoký mobil reagoval na mé prsty dřív,než jsem chtěla
Anna Potůčková
Jarmilko moc děkuji, opět se člověk dověděl nějaké novinky, o kterých téměř nic nevěděl.
Eva Mužíková
Jarmilo, děkuji za informace, některé/ např. kremace/ mne překvapily.
Jarmila Komberec Jakubcová
Hani N. ano četla jsem o něm a kdyby nebyla korona chtěla jsem jich pár letos navštívit. Bohužel virus vše změnil.
Hana Nováková
Jarmilo, děkuji za článek, který mi přinesl nové informace, kterých není nikdy dost. I v Kolíně je hodně starý židovský hřbitov, o něm jsem už možná psala v trilogii o rodném městu Kolínu.
Alena Tollarová
Jarmilko, děkuji za objasnění vašich vzpomínkových rituálů za zesnulé. U nás jsou židovské hřbitovy hned dva - starý a nový.
Zuzana Pivcová
Jarmilko, moc děkuji, pro mě jsou takové informace vzácné.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%