Dárek z redakce I60, jenž změnil šokem můj život…
Foto: autor

Dárek z redakce I60, jenž změnil šokem můj život…

2. 11. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helenka Vambleki
Hanko, hlavu vzpříma, třeba dostaneš jinou knihu :) a Romane s Helčou, redakce nemoha vybrat lépe, vždyť výletování a procházky jsou vaše parketa, já s Váma běhala po Praze po Kampě a taky jsem měla nohy zaražené až v ....ramenech :-)
Hana Šimková
Pane Romane zkazil jste mi překvapení, protože já si svůj stejný dárek jdu vyzvednout až zítra. Jo šampon dobrý, ale jestli jsem dostala také knížku výšlapů tak mě bolí i ta neoperovaná noha. Nevím co dárku říkají také Jitka Chodorová a Eliška Murasová.No já se na ten dárek stejně těším, také moc často nevyhrávám.
Marie Měchurová
Moc se mi líbí Váš styl psaní. Těším se na další články - jen tak dál.
Anna Potůčková
Vesele jen vesele...... i v této době koronavirové. Úsměvný článek a budu se těšit na další!
Alena Vávrová
:-)) :-)), tak to se ti povedlo, co?
Zuzana Pivcová
Romane, v tom dárku já "nejedu"!! :-D Ale hlavně, že našel někde uplatnění.
Zdenka Soukupová
Přimlouvám se za další dárek za tento článek. Romane, nevím, jestli Vás na těch výletech někde potkám, mohl byste tedy z nějakého dát fotky? Ale až budete mít ty krásně letní vlasy po šamponu.....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%