Že není stáří veselé?
FOTO: Seznam.cz

Že není stáří veselé?

1. 11. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Haničko, ty nezklameš :-)) .
Marie Doušová
Hano,všechny Vaše krásně a kouzelně napsané povídky mě pobaví a nalejí aspoň trochu humoru do života. Obdivuji Vaši vitalitu k životu, který jistě někdy nebyl lehký, ale nadhled a radost z každého dne ,který prožijete je dar a ten se musí prožít s nadhledem. Dík.....
Eliška Murasová
Hano, pěkná nadsázka, pobavila jsem se, líbí se mi Váš pohled na stáří, s úsměvem se lěpe žije.
Alena Tollarová
Bačkory přece také mají svůj vlastní život. Už nechtěly stát u postele a měly hlad, tak šly ke sporáku - co kdyby shora přiletělo něco na zub? Hlavně že my nejsme žádné bačkory. Hodně zdraví! :)
Soňa Prachfeldová
Milé rozjímání
Růžena Kuželková
Moc hezký článek,zvedla jste mi náladu po ránu - nebo jsem ještě nerozkoukaná a nálada zůstala v posteli?! Kdo ví,hlavně s úsměvem na tváři se lépe daří.
Dana Puchalská
Hani, děkuji za článek.... Mám ráda humor, ráda se směju a myslím si, že v dnešní době je humor určitě zapotřebí. :-) :-) :-)
Hana Šimková
Danielo, prostě se nedáme a budeme proti tomu nemilému údělu bojovat, každý svoji zbraní.
Daniela Řeřichová
Zřejmě všichni se snažíme odvést myšlenky od současné situace, a tak děkuji autorce za její sympatickou nadsázku. Stáří sice není moc veselé, ale také znám dost dětí, které mají hodně neveselý úděl. Ale třeba má přítelkyně o generaci starší, velmi vzdělaná a společenská dáma, která je zoufalá ze svého momentálního osamění, nadále píše eseje, román, prezentuje fotogalerie a každodenně je ve svých 96 letech elektronicky v kontaktu se svými blízkými. Každý jsme prostě nastaven jinak.
Hana Šimková
Jo zrcadla jsou někdy hodně zlomyslná, ale mi jim to vracíme už stářím unaveným okem. Jsme potom trochu rozostření a tím i mírně spokojenější. No prostě zrcadlo za to nemůže . Musíme být rádi, že ten svůj obraz ještě vidíme.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%