FOTO: autorka
Neboj se, je to v troubě...
31. 10. 2020Nedávno jsem si všimla, že v poslední době až příliš často používám větu uvedenou jako nadpis článku. Vlastně si toho všiml můj muž, když jsem mu odpovídala na jeho obvyklou otázku, co bude k obědu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
31.10.2020 18:04
Vlaďko, jedna dobrota za druhou.. Jídla jsou určitě vynikající. A mezi námi, je to pastva pro oči.
Margita Melegova
31.10.2020 14:16
Mohla bych zkusit bavorskou peceni v horkovzdusne friteze na nizkou teplotu, jsme jen dva a na tak dlouho zapinat troubu se mi nevyplati.
Anna Potůčková
31.10.2020 12:18
Vypadá to všechno moc krásně, super inspirace. Odešla nám sice trouba, ale nevadí, až budeme na novém, bude i trouba nová. Snad to bude do Vánoc
Marie Měchurová
31.10.2020 11:53
Vypadá do všechno moc dobře a určitě to i moc dobře chutnalo. Určitě některý z přiložených receptů vyzkouším. Máme rádi hodně zeleniny a letos se nám jí docela urodilo. Dík za inspiraci.
Hana Nováková
31.10.2020 11:41
Vkaďko, díky za inspiraci, něco zkusím, ráda vařím, ale pro někoho. Pro sbe mě to nebaví. Největší problém je co. Zeptám se muže co mám uvařit? Odpověď: Uvař něco dobrýho. Tak si vyberte, to mám pořád, poslední dobou už se moc neptám, když vidím, jak mu chutná a to je pro mě ocenění
Jaroslav Kolín
31.10.2020 11:27
No safra, tohle je dílo! Pěkné a inspirující, určitě něco vyzkoušíme. Nám bohužel trouba odešla a než si pořídíme nový sporák, pečeme v remosce. Také to jde, když si člověk zvykne.
Zuzana Pivcová
31.10.2020 11:27
Krásné, i když pro mě nedostižné. Proč se vlastně vžilo označení, že je někdo trouba?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA