Neboj se, je to v troubě...
FOTO: autorka

Neboj se, je to v troubě...

31. 10. 2020

Nedávno jsem si všimla, že v poslední době až příliš často používám větu uvedenou jako nadpis článku. Vlastně si toho všiml můj muž, když jsem mu odpovídala na jeho obvyklou otázku, co bude k obědu.

Můj příběh recepty
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Vlaďko, jedna dobrota za druhou.. Jídla jsou určitě vynikající. A mezi námi, je to pastva pro oči.
Margita Melegova
Mohla bych zkusit bavorskou peceni v horkovzdusne friteze na nizkou teplotu, jsme jen dva a na tak dlouho zapinat troubu se mi nevyplati.
Jitka Mošovská
Lákavé. Zrovna dnes máme jehněčí špízy s bramborem.
Anna Potůčková
Vypadá to všechno moc krásně, super inspirace. Odešla nám sice trouba, ale nevadí, až budeme na novém, bude i trouba nová. Snad to bude do Vánoc
Marie Měchurová
Vypadá do všechno moc dobře a určitě to i moc dobře chutnalo. Určitě některý z přiložených receptů vyzkouším. Máme rádi hodně zeleniny a letos se nám jí docela urodilo. Dík za inspiraci.
Hana Nováková
Vkaďko, díky za inspiraci, něco zkusím, ráda vařím, ale pro někoho. Pro sbe mě to nebaví. Největší problém je co. Zeptám se muže co mám uvařit? Odpověď: Uvař něco dobrýho. Tak si vyberte, to mám pořád, poslední dobou už se moc neptám, když vidím, jak mu chutná a to je pro mě ocenění
Jaroslav Kolín
No safra, tohle je dílo! Pěkné a inspirující, určitě něco vyzkoušíme. Nám bohužel trouba odešla a než si pořídíme nový sporák, pečeme v remosce. Také to jde, když si člověk zvykne.
Zuzana Pivcová
Krásné, i když pro mě nedostižné. Proč se vlastně vžilo označení, že je někdo trouba?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%