Ilustrační foto: pixabay.com
Antigenní testy, kterými chce ministr Prymula testovat českou populaci, nejsou spolehlivé, tvrdí studie
27. 10. 2020Srovnávací studie měla odpovědět na otázky, jestli je možné dosud nejspolehlivější metodu testování na Covid-19, tedy PCR (výsledky do 4 hodin), nahradit metodou novou, u které testování trvá kratší dobu – přibližně 30 minut.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Patrik Poula
23.5.2021 06:33
Hlavně, když vyjde test negativní a můžeme jít na pivo :-D . Nic jiného od těch testů nechci. Jelikož už nechodím do práce, tak mi nezbylo nic jiného, než si testy objednat z https://rouska-velkoobchod.cz/antigenni-testy-cov19-c7/ . Rok bez mé oblíbené hospody byl hrozně dlouhý, tak jen co ji v pondělí otevřeli, tak už jsem tam byl :-D .
Soňa Prachfeldová
30.10.2020 07:59
Díky za informace. Zřejmě se s nástupem nového ministra nebude plošně testovat.
Václav Soukup
29.10.2020 13:51
Naprosto souhlasím, pan plukovník by otestoval na přání kmotrů nejraději celou
republiku, ale na to, kde vezmeme zdroje by mu už neporadil ani pan Špidla !
Článku dávám plnný počet hvězdiček !
Dana Divišová
29.10.2020 11:45
Zajímalo by mne, zda tyto testy používají Slováci teď při testování národa.
Věra Lišková
29.10.2020 09:03
Jen ze 70 % procent spolehlivé testy jsou na nic, to jsou vyhozené peníze.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA