Botanická zahrada v Praze Na Slupi je místem pro odpočinek i poučení. FOTO: autorka
Oáza klidu v centru Prahy
29. 10. 2020Poslední říjnový víkend jsem zamířila do míst, která dobře znám, neboť jsem tady napřed tlačila kočárek s vlastními dětmi a pak s vnoučaty. Snad to jednou vyšlápnu i s holí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
30.10.2020 19:40
Tento krásný a klidný kout uprostřed Prahy mám také moc ráda. Díky za zajímavý článek i pěkné fotky :-).
Alena Tollarová
29.10.2020 22:05
V této botanické zahradě jsem byla loni s kamarádkou na vánoční výstavě, lépe řečeno s vyhranou volnou vstupenkou, platící do konce roku, jsme to stihly tak tak. Moc se nám ve sklenících líbilo a slíbily jsme si, že pojedeme zase. Tento rok je ale k cestování nepřívětivý. Až přijde čas a uskutečnila by se vycházka s i60, ráda se přidám :)
Daniela Řeřichová
29.10.2020 15:09
Soňo, Jitko, Zuzano, myslím, že je nás hodně, kteří sice rádi objevujeme nová místa, ale zároveň se rádi vracíme do míst našemu srdci blízkých. Ireno, tuto informaci jsem v článku původně měla.☺. Naďo, moje dcera tam naopak z gymnázia v Botičské chodila za školu.☺.
Naděžda Špásová
29.10.2020 14:59
Danielo, moc hezké fotky, pamatuji se, že jsme se tam chodily učit před maturitou. :-)
Irena Mertová
29.10.2020 13:16
Hezké fotky a článek . Také tam ráda chodívám (i z praktických důvodů - je tam i WC :-))
Zuzana Pivcová
29.10.2020 12:40
Moc děkuji. Pamatuji si, že z této botanické zahrady pocházely mé první fotky pořízené digitálním foťáčkem. Dnes, asi díky blízkému bydlišti mé sestry, chodíme víc do Troje, ale tahle původní botanická zahrada ve mně zanechává jiný dojem. Mám ráda skleník s úžasnými prastarými kaktusy a dalšími rostlinami a pak záhony s léčivými bylinkami.
Jitka Hašková
29.10.2020 12:12
Díky za hezké fotky, škoda, že jsi nevyfotila takovou oplocenou hezkou malou zahrádku, to je oáza klidu. Chodím tam často, mám to tam blízko. Po botanické zahradě na Smíchově zbyl o Jiráskova mostu park, v dětství jsme mu říkali "Lavór".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA