Procházka zámeckými parky v Čakovicích a v Měšicích
FOTO: Měšice u Prahy, Jaroslava Handlová

Procházka zámeckými parky v Čakovicích a v Měšicích

28. 10. 2020

Návštěva obou míst se nechá lehce zvládnout v jediném dnu. Čakovice sice spadají ještě do území hlavního města (Praha 9), ale Měšice se nacházejí severovýchodním směrem, zhruba 15 km od centra a patří již do katastru Praha-východ ve Středočeském kraji.

cestování
Hodnocení:
(5.1 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Handlová
Děkuji všem dalším za přečtení i shlédnutí fotek a milé komentáře. Nestává se mi často, že již během jediného dne se mi ukáže přes 1000 shlédnutí. Mám radost, že se s tím netvořím zbytečně. *** Elen, díky za pozdrav. Tady toho psa zachránil synovec. Uviděl ho přivázaného, zuboženého někde na konci vsi. Rozvěsil fotky s výzvou, aby se ozval někdo, komu schází, nebo kdo zná jeho majitele. Nikdo se nepřihlásil, pečuje o něj dosud...Od té doby již uplynulo přes 6 let.
Jaroslav Kolín
Safra, to koukám, co všechno v Praze nemáme. Pěkné. :)
Soňa Prachfeldová
Moc pěkné, clověk se dozví o spoustě krásných historických míst a parků a jjště lepší je, že parky jsou využívány lidmi k oddechu.
Elena Valeriánová
Mám období, kdy nějak nestíhám číst články. Jsem ráda, že mi tento neutekl. Děkuji za pěknou procházku a zajímavé informace. Kdysi jsme také měli pejska jménem Bart, byl to však statný vlčák. Zdravím Jaruško tebe, Evu i Bárta.
Martina Růžičková
Moc hezká pozvánka k návštěvě zámeckých parků. Velmi pěkný fotografický doprovod.
Eva Mužíková
Jarko, moc hezky jsi váš výlet přiblížila. Vnitřky zámků mne k prohlídce nezlákají, ale ty nádherné parky, to je pro mne to pravé, ořechové.
Naděžda Špásová
Jarko, ani jeden zámek neznám, ale vypadá to tam moc hezky.
Jana Šenbergerová
Jarko, díky za krásný článek i fotografie. Ty Věže poznání se mi moc líbí. Děvčata, užívejte si podobných procházek, dokud je počasí docela příjemné.
Marie Seitlová
Jaruš, krásně jsem se s vámi prošla neznámým místem.
Věra Ježková
Jarko, díky za hezkou procházku. Tam jsem nebyla.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%