Ilustrační foto: ingimage.com
Padesátka. Čas, kdy sex přestává být běžnou radostí
6. 11. 2020
Už jsem k ničemu. Selhal jsem jako muž, to znamená, že jsem starý. Už nejsem atraktivní žena, manžel o mě nemá zájem. Nemám intimní život, protože už jsem stará, nepřitažlivá. Kdy lidé začínají mít takové pocity? Často v padesáti letech.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
6.11.2020 17:00
Domnívala jsem se, že jsem toto téma odlehčila prvním příspěvkem :-) Pokud jsem některým pánům uplácala jejich "načechraná peříčka", tak se jim omlouvám, záleží na úhlu pohledu. V padesáti letech jsem se šťastně rozvedla a v den rozvodu se poprvé sešla s druhým mužem, nynějším manželem. V té době jsem prožívala nejšťastnější léta svého života a prožívám je do dnes. On totiž sex není láska. Bez sexu se dá žít, ale bez lásky ne, obzvláště v pozdním věku.
Hana Rypáčková
6.11.2020 16:16
Blues + Rock + Sex = život /Sousedka manželovi :" Naskákal jsi se dost"/ Mnohdy to vzdají spíš ženy než muži. / Nebo jiná: " Pojď se podívat, ta mladá naproti je ve skoro nahá na balkóně". / No, a na balkon nemůže..../ Prostě záleží na lidech..
Jaroslav Kolín
6.11.2020 14:30
Dovolím si téma poněkud nadlehčit: Vnuk se chlubí, že jeho dědeček umí dělat šakala. Kamarádi nevěří, tak je pozve k dědečkovi. Hoši ho prosí, aby udělal šakala, ale děda nic. Až vnuk to vyřeší slovy: Dědečku, kdy jsi byl naposled s babičkou? A děda: Haúúúúú, to už je dávno!
Milena Soukupová
6.11.2020 14:07
Jo, do ženy a do melounu nevidíš, to je pravda. Ale obecně dneska lidi furt něco "řeší".
Josef Borecký
6.11.2020 11:19
Vždy jsem byl na starší a i když je to teď co se přehoupla šedesátka složitější, stále mě to ještě drží .
Margita Melegova
6.11.2020 10:16
Ve svem veku jsem stastna ze vecer kdyz usinam mam vedle sebe cloveka na kterem mi zalezi a ostatni neresim.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA