foto autor
Tvůrčí blok, můj úhlavní nepřítel
19. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Votíková
21.10.2020 09:05
Báječně napsané. Ta samomluva je zrádná, i když se můžete na ulici tvářit, že máte v uchu sluchátka a v kapse telefon. Píši jen články na íčko a ne tak často, ale stane se, že mě jak sestavit článek napadne třeba, když jdu s hůlkama dupat do listí. A to zas nemám papír a tužku. To pak je trénik mozku, zapamatovat si to, co mě napadlo a nezadupat... :-).
Jaroslava Handlová
20.10.2020 22:57
Jendo, to se prý někdy přihodilo většině velkých tvůrců. Pak po myšlenkovém kolapsu teprve přišla na svět jejich nejlepší díla. Věřím, že se od Tebe ještě máme na co těšit.
Věra Ježková
20.10.2020 22:24
Jendo, četla jsem, že samomluva je zdravá. Člověk si při ní lépe utřídí myšlenky. Ovšem dobré je neprovozovat ji na ulici. :-)
Dalibor Polanský
20.10.2020 18:06
Jó, to znám. Neurony línější než vandrák v červenci, merlot spíše tlumí, okolo vzuchoprázdno. Všechny vstupy i výstupy zavřené. Ale naděje umírá poslední.
Soňa Prachfeldová
20.10.2020 08:20
Honzo, to je pěkné moc. Tohle občas máme asi všichni, co se pokoušíme něco sesmolit. Ale Tobě nevíte dlouho trvat prázdno v hlavě, přiletí krásná múza, políbí Tě a pojedeš na plný pecky. Vlastně už jsi začal , svojí úvahou.
Jan Zelenka
19.10.2020 19:47
Zdeňko, ten můj si už "voráží" příliš dlouho. Mám obavu, aby ho kus neuhnil. Z dlouhé chvíle píši historickou publikaci. Básně mi teď moc nejdou. Zkouším mozek oživit Merlotem. Uvidím, jestli to zabere.
Zdenka Soukupová
19.10.2020 17:52
Honzo, mozek si potřebuje občas taky trochu "vorazit". Tak se na něj nezlobte a dopřejte mu to. Věřím, že se Vám odmění tím, že zase něco hezkého vymyslí. ☺
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA