foto autor
Tvůrčí blok, můj úhlavní nepřítel
19. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
19.10.2020 09:33
Můj milý spisovateli, napsal jsi moc hezkou glosu. Kdybys tvůrčí blok občas neměl, nemohl jsi o něm napsat. Bezobsažné kecy v hospodě si u tebe neumím představit; znám jen obsažné. Přeji ti ještě spoustu invence, inspirace a přízně múz. :-)
Zuzana Pivcová
19.10.2020 09:09
Jendo, to je moc hezká úvaha, tahle samomluva mě také občas bere, ale ztvárnit bych ji neuměla a navíc můj tvůrčí blok, to už je asi železobeton. A moc se mi líbí ten závěr, vědomí slunce, které momentálně nevidíme přes mraky. To jsem obdivovala vždy při cestách letadlem, když dole nebylo při startu jasno, pak jsme vyletěli nad mraky a ocitli se v jiném světě. A ty mnohdy zlověstně vyhlížející mraky dostaly náhle podobu přívětivých chundelatých beránků nebo nedozírné ledové pláně. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA