Právě teď je čas na to udělat si pořádek ve fotkách. Ilustrační foto: ingimage.com
Jak si udělat v této době radost? Nesledovat celý den zprávy a třeba pustit se do toho, co jste dlouho odkládali
18. 10. 2020Pandemie, koronavirus, covid-19, karanténa, Prymula. Asi nejfrekventovanější slova, která se na nás v posledních měsících valí ze všech stran. Jak se z nich nezbláznit? Sledovat zprávy co nejméně a zabavit se jakoukoli jinou činností.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Jurečková
27.10.2021 17:38
Je to svatá pravda. Občas je potřeba udělat pořádek ve věcech. U nás na vesnici máme kontejner na oblečení, boty a hračky. Vzpomínám si, že jsem na manžela v levných věcech koupila košile za 59,- Kč. Tak proč neudělat na oplátku radost někomu věcmi, které mi doma zavazí. Taky jsem ten typ, že mám pak hroznou radost z uklizené skříně, která předtím praskala ve švech.
Někdy si udělám půlhodinku se svým kocourkem a kočičkou, vyčešu je kartáčem, dám dobrůtku, pohraju si. 100x lepší než zprávy v televizi.
Jaroslava Handlová
21.10.2020 22:22
Výborné tipy, jak přežít zlé časy. Mnohé z toho již praktikuji. Honzo, chvíli jsem propadla dojmu, že mě sleduje a snímá nějaká skrytá kamera, tolik se Tvá doporučení podobala mým současným činnostem :-) Jen to zelí jsem se ještě nikdy nepokusila naložit, ale kupované baštím taky ráda :-) VESELÁ MYSL - PŮL ZDRAVÍ.
Danka Rotyková
19.10.2020 11:56
Výborný článek, každý si z něho může vzít inspiraci pro sebe. Syn mne zásobuje nákupy, abych nezhubla ☺, a tak mám čas na své zájmy. Také skládám puzzle, ale ty opravdové, nejmilejší je ale malování akrylem, čtení, protažení těla podle videí Václava Vocáska, malé šití ... omalovánky pro dospělé mi zatím leží už rok na polici, až na ně budu mít náladu. Je toho dost, ale raději bych lelkovala venku na sluníčku jako před rokem. Snad se toho dočkáme, je třeba mít pochopení.
Anna Potůčková
19.10.2020 11:47
Prima článek, spousta inspirace co dělat, když nechceme slyšet současné zprávy. Já mám také 1 tip, ale k tomu je třeba u mnohých si zajít do obchodu. Prima hra a zábava pro všechny věkové kategorie od 6ti let je hra Activity. Máme ji doma, občas ji hrajeme i s dětmi a řežeme se u toho smíchy, zejména u dětí. Doporučuji ji v rodinách hrát, nebot o super zábavu opravdu není nouze.
Zdenka Žichovská
19.10.2020 10:51
Už 2 dny jsem tak prolenošila, že se stydím sama před sebou. Při čtení tohoto článku pípnul mobil - sms: Tak kdy dáme Brannou-zítra? Zuzka. Je to domluvené už delší dobu, že někdy... Vůbec se mi nechce, ach ta lenost, ale mám nějaký důvod říci ne? Za 2 dny jsem té "imunity" snad nabrala dost. Konec s lenošením, odpovídám - ano, v kolik vyrazíme? Tak zítra "Naučná stezka Pasák" asi 12km. A víte, že už se docela těším? SMS přišla ve správný čas a správnou chvíli.
Soňa Prachfeldová
19.10.2020 07:42
Jsme my senioři na jedné lodi se svými zájmy, koníčky, přátelstvím a i optimismem, který si i tu vzájemně předáváme. Ráno mám nejvíc milé práce, na WhatsAppu si předáváme milé pozdravení, íčko, pak rutinní den , který je krátký na všechno, co chci udělat a neudělám, pak si řeknu Maňana :-) Tv zapínám až večer , abych byla v obraze . A toužebně přeji nám všem navrácení obyčejného normálního života.
Jana Šenbergerová
18.10.2020 23:13
I když mám doma práce nad hlavu, nejlépe mi jde "posilování imunity". Na své tělo se mohu spolehnout, vždycky mě donutí dělat to, co je pro mě nejlepší. :-) Kdo chce, ten si určitě nějakou činnost najde, kdo raději naříká, jak je svět zlý, ten si těžko vybere něco z bohaté nabídky tohoto článku. Myslím, že sem takoví lidé ani nechodí. Kromě činností nezbytně nutných věnuji spoustu času těm, které mě baví. Chodím na íčko, skládám puzzle na PC, luštím, co se dá, čtu, vybarvuji omalovánky, dívám se na vybrané televizní pořady, chodím na procházky, ráda jím a dobře spím, ale chodím pozdě spát, protože je pro mě den pořád nějaký krátký.
Martina Růžičková
18.10.2020 19:54
Odpověď pro pana Dvořáka: Používám také Zoner a jsem s ním spokojená.
Jarmila Komberec Jakubcová
18.10.2020 16:11
Článek je velmi zajímavý a považuji ho v této době za výborný. Protože mám stále práci, kterou mohu vykonávat i doma nemám čas sledovat TV. Podívám se na ráno a večer na zprávy. Abych věděla co je zakázané či povolené. Jinak se snažím chodit každý den na vycházku do blízkého lesoparku. Naštěstí bydlím na okraji města a do lesa to mám jen přes silnici. Zase ale u nás chybí obchody. Děkuji pane Raško za to, že máme íčko.
Jan Zelenka
18.10.2020 14:14
Mě zaměstnává pejsek, čtyřikrát denně musím venčit, dělat pořádek ve fotkách je přímo horor, neboť jsou jich nekonečné stovky a některé zbytečně ubírají paměť. Problém u mě je totální ztráta inspirace, dříve jsem psal denně, většinou v noci, teď jsem schopen tak akorát hrát karty. Dobrý článek, pane Raška. Proti totálnímu zblbnutí je skutečně nutné něco dělat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA