Právě teď je čas na to udělat si pořádek ve fotkách. Ilustrační foto: ingimage.com
Jak si udělat v této době radost? Nesledovat celý den zprávy a třeba pustit se do toho, co jste dlouho odkládali
18. 10. 2020Pandemie, koronavirus, covid-19, karanténa, Prymula. Asi nejfrekventovanější slova, která se na nás v posledních měsících valí ze všech stran. Jak se z nich nezbláznit? Sledovat zprávy co nejméně a zabavit se jakoukoli jinou činností.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
18.10.2020 12:23
Honzo, paráda.... Několik rad už dodržuji delší dobu, jako například, že se vyhýbám zprávám o té mrše kdekoliv. / Věrko, jde to, zkrátka jak se mi otevře seznam, odvracím oči od informací, jde to 100%. / Dále chodím hodně do přírody, chystám se udělat pořádek v dokladech, no a sbírám a suším kdejaké " křoví", protože dekorace suchých rostlin je můj velký koníček... děkuji Ti moc za povzbudivý článek:))) Bertice
Růžena Kuželková
18.10.2020 12:22
Pane Vladimíre Čípe - abstinenční příznaky bych měla,neboť každý den (někdy i popůlnoci) neopomenu si udělat 2 otázky(říkám tomu,že startuji den). Stačí mi přečíst si zprávy z "fejzbuku",víc netřeba. Přeji všem hodně dobrých počinů v této ne moc radostné době.
Lidmila Nejedlá
18.10.2020 10:48
Honzíku, díky. Právě tak to vidím i já. Zabavit se jakoukoliv činností, unavit se, divit se, radovat se, zvídat, lopotit se, sledovat přírodu, chystat se na zimu, povzbuzovat přátele......
Alena Tollarová
18.10.2020 09:37
Co se týče fotek, tak je dobré zálohovat i zálohu. Po tom, co mi odešel externí disk, ještě dnes zjišťuji, o co všechno jsem přišla a co se nepodařilo zachránit. Fotek mám také hodně, tak sedím a mažu a mažu ... doporučila bych prokládat to sezení nějakým tím cvičeníčkem, nemusíme zrovna hopsat v rytmu hudby, stačí i pár protahovacích cviků. My to dáme! :)
Věra Ježková
18.10.2020 09:14
Honzo, díky. Zprávy bych si ráda odřekla, ale nemám šanci. Několikrát denně si píšu s Jendou a při otevření pošty na Seznamu na mě vždy vyskočí. Fotky občas probírám. Na procházky se vydávám, ale musím se nutit. Jakož i do jiných aktivit. Včera v Interview na ČT 24 řekl V. Cílek, že lenost v současné době znamená, že tělo posiluje imunitu. Tak posiluju. Zaujal mě Můj rozhlas. Přeji všem pokud možno pohodové dny.
Hana Šimková
18.10.2020 08:56
Velice hezký článek. Také dělám co můžu i nemůžu abych nepropadla depresi. Doufám, že až budu uklízet sklep, že se na mne koronavirus nedostane. Známým volat nebudu protože na mně také hází deprese ohledně toho padoucha vira.
Martina Růžičková
18.10.2020 08:20
Díky za inspirující článek :-). Zprávy v televizi vypouštím už delší dobu. Spíš občas kouknu na zpravodajské portály, abych nebyla úplně nevědomá. Protože hodně fotím, uspořádávání fotek věnuji hodně času. Zatím zálohuji na externím disku. Digitalizaci starých fotek jsem částečně provedla před několika lety, když jsem zjistila, jak fotografie z mládí babiček a dědečků blednou. Mám v plánu s tím pokračovat. Tady na Íčku jsem se dověděla o malování putovních kamínků a úplně jsem tomu propadla :-). Na procházkách je pak rozsévám. Přeji všem pokud možno klidné dny a hodně zdraví.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA