Ztráty a nálezy
Foto autorka

Ztráty a nálezy

17. 10. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Taky bych mohla vyprávět ...
Anna Čípová
Tak tomu říkám štěstí v neštěstí.
Věra Ježková
Naďo, to jsou infarktové situace. Nedávno jsem psala na chatu, jak jsem nemohla najít doma v batohu doklady a našla je zapadlé za podšívkou. Tuto středu jsem měla kliku jak od blázince. Jela jsem za Jendou, dřívějším autobusem, než čekal. Před příjezdem do Litoměřic jsem si vyndala z batohu mobil, abych mu mohla zavolat, až dojedu MHD k jeho bydlišti. Při vystupování z městského autobusu mi zaklepala na rameno mladá paní a upozornila mě, že mám otevřený batoh – aby mi nevypadla peněženka, která ležela nahoře. Nechápu, že jsem zip nezapnula. Peníze bych oželela, ani jich tam moc nebylo, ale kreditka ano.
František Matoušek
No, sláva, je na světě. Znám ten pocit.
Zuzana Pivcová
Dovedu se, Naďo, vžít do Tvých pocitů. Mně jednou peněženku z kabelky někdo ukradl, podruhé mi celou kabelku při přepadení odcizil pachatel a potřetí jsem suverénně nechala kabelku na odkládacím pultu v Bille na Florenci a pochodovala dál jen s nákupní taškou až do Obecního domu koupit vstupenky na koncert. Zjištění, že nemám kabelku, bylo na infarkt. Už jsem v duchu viděla, co mě vše čeká. Kabelku dal někdo pokladní a já ji dostala zpět.
Daniela Řeřichová
Napínavý příběh s dobrým koncem. Znám takovou situaci z vlastní zkušenosti. Jak v člověku hrkne, když se nemůže dohledat něčeho důležitého. A ta radost potom!☺
Elena Valeriánová
Asi každý z nás v životě něco ztratil a vzápětí (dřív či později) našel, takže se do tvých pocitů lehce vcítíme. Na konci si oddechneme, že vše dobře dopadlo. A věř mi, Petr je v tom nevinně, peněženku před ním schoval nějaký zlomyslný skřítek Schválníček. Díky za hezké počteníčko.
Eva Mužíková
Dobrý konec, všechno dobré. Asi měla peněženka nožičky, když jí hledal Petr, schovala se pod sedačku:))) Povedlo se, pořád Ti říkám, umíš nejen krásně fotit, ale i psát.... Jen tak dál..

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%