Foto autorka
Ztráty a nálezy
17. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
17.10.2020 16:52
Naďo, to jsou infarktové situace. Nedávno jsem psala na chatu, jak jsem nemohla najít doma v batohu doklady a našla je zapadlé za podšívkou. Tuto středu jsem měla kliku jak od blázince. Jela jsem za Jendou, dřívějším autobusem, než čekal. Před příjezdem do Litoměřic jsem si vyndala z batohu mobil, abych mu mohla zavolat, až dojedu MHD k jeho bydlišti. Při vystupování z městského autobusu mi zaklepala na rameno mladá paní a upozornila mě, že mám otevřený batoh – aby mi nevypadla peněženka, která ležela nahoře. Nechápu, že jsem zip nezapnula. Peníze bych oželela, ani jich tam moc nebylo, ale kreditka ano.
Zuzana Pivcová
17.10.2020 15:00
Dovedu se, Naďo, vžít do Tvých pocitů. Mně jednou peněženku z kabelky někdo ukradl, podruhé mi celou kabelku při přepadení odcizil pachatel a potřetí jsem suverénně nechala kabelku na odkládacím pultu v Bille na Florenci a pochodovala dál jen s nákupní taškou až do Obecního domu koupit vstupenky na koncert. Zjištění, že nemám kabelku, bylo na infarkt. Už jsem v duchu viděla, co mě vše čeká. Kabelku dal někdo pokladní a já ji dostala zpět.
Daniela Řeřichová
17.10.2020 13:56
Napínavý příběh s dobrým koncem. Znám takovou situaci z vlastní zkušenosti. Jak v člověku hrkne, když se nemůže dohledat něčeho důležitého. A ta radost potom!☺
Elena Valeriánová
17.10.2020 13:41
Asi každý z nás v životě něco ztratil a vzápětí (dřív či později) našel, takže se do tvých pocitů lehce vcítíme. Na konci si oddechneme, že vše dobře dopadlo. A věř mi, Petr je v tom nevinně, peněženku před ním schoval nějaký zlomyslný skřítek Schválníček. Díky za hezké počteníčko.
Eva Mužíková
17.10.2020 13:24
Dobrý konec, všechno dobré. Asi měla peněženka nožičky, když jí hledal Petr, schovala se pod sedačku:))) Povedlo se, pořád Ti říkám, umíš nejen krásně fotit, ale i psát.... Jen tak dál..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA