FOTO: Jaroslava Handlová
Od Doubravky do Karlína
17. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
23.10.2020 20:44
Děkuji Martino. Když se k rozhledně někdy náhodou vydáte, tak budete aspoň moci porovnat, co se tam od doby Vaší návštěvy změnilo.
Martina Růžičková
19.10.2020 21:35
Hezký článek i fotky. Na rozhledně jsem ještě nebyla. Naposledy jsem v těch místech byla, když ji stavěli. Také jsem četla o požáru, který ji postihl. Karlínský kostel úžasná stavba.
Jaroslava Handlová
19.10.2020 13:12
Děkuji taky Evě, Jarmile, Mirkovi, Jitce a Daně za další komentáře. /// Jarmilo, to bydlíš na hezké adrese. Nedaleko HB, u Chotěboře je krásná stezka údolím řeky Doubravy - ale skoro každý ji zde říká taky Doubravka. ///Mirku souhlasím, ta mohutnost vstupního portálu musí upoutat každého. /// Jitko, škoda, že podobní vandalové nebývají dopadeni a patřičně potrestáni. Takže jsme vlastně každá viděla jinou rozhlednu, ačkoliv byla tatáž :-) /// Dano, to znamená, že jsi se letos stěhovala z Karlína?
Dana Puchalská
19.10.2020 09:26
Jarko, to je moc zajímavý článek. A potěšil mně kostel v Karlíně. Žila jsem tam až do roku 2020. Ano, kostel je moc zajímavá stavba.
Jitka Hašková
18.10.2020 10:46
Jarko, na rozhledně se změnilo, nějací vandalové ji zapálili, naštěstí neshořela a byla opravena.Uvědomila jsem si, že jsem na ní byly s Olgou v létě před rokem. Ti vandalové ji zapálili někdy potom.
Mirek Hahn
17.10.2020 21:28
Kostel v Praze Karlíně zůstal želbohu stranou mé pozornosti. I když interiér je jistě velmi působivý, mne z fotografií spíš oslovuje mohutný pseudoromantický portál. Ta monumentální hmota přírodního kamene, s filigránským zdobením oblouků...
Jarmila Komberec Jakubcová
17.10.2020 21:04
Je zajímavé se dozvědět kolik máme u nás míst s názvem Doubravka.U nás v Plzni se tak jmenuje celá městská část, kde i já bydlím.
Jaroslava Handlová
17.10.2020 17:29
Věro, díky za odkaz. Teď už jsem si přečetla i Tvůj článek a napsala k němu komentář. Ale nechápu, proč se tam nezveřejnil? Že by nešlo po delší době (skoro 2 a půl roku) již psát komentáře? Nevím, možná jsem udělala něco špatně. Ale v každém případě byla Tvoje reportáž zajímavá a na rozhledně se od té doby nic nezměnilo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA