FOTO: Jaroslava Handlová
Od Doubravky do Karlína
17. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
17.10.2020 17:03
Děkuji vám všem /// Jano, máš pravdu, akát se rychle rozrůstá, jak plevel. Ale květy má hezké. /// Vlaďko, třeba se Ti poštěstí se tam někdy vydat. Vzpomínám, jak hezky jsi nás provedla v srpnu Hradcem Kr. /// Jendo, s tím materiálem máš pravdu. Myslím, že někde bylo napsáno, že by měla vydržet jen asi 20 let. /// Ali, něco podobného mě taky napadlo právě, když jsem četla o "Tvé" Růžence. /// Zuzko, předpokládala jsem, že pro Tebe nebude ten unikát v Karlíně ničím novým, zejména proto, že Tvoje "pracovní" Invalidovna byla (a je) blízko. Tvoji nedůvěru k rozhledně z popsaného důvodu chápu. ///Naďo, Eliško, Danielo i Františku vám všem také děkuji. Eliško, vzpomínám na ostravskou Katedrálu, kam jsi nás zavedla spolu s Dankou O. To bylo sice úplně jiné, ale taky nádhera!
Věra Ježková
17.10.2020 16:37
Jarko, název článku mě zaujal. Na Doubravce jsem byla: https://www.i60.cz/clanek/diskuze/20062/reportaz-z-rozhledny?lang=1&do=articleDiscussion-loadMore . Karlín mám přes řeku. Hezké fotky, hlavně z kostela. :-)
František Matoušek
17.10.2020 16:03
Hezký článek, hezké fotky nejen z Doubravky, ale i interiéru kostela sv.Cyrila a Metoděje v Karlíně.
Jaroslava Handlová
17.10.2020 15:41
Jitko, díky za informaci o článku Věry J. Teď jsem ho zpětně dohledala, aniž bych tušila, že mi něco uniklo. Byl publikován 26.6.2018 s názvem Reportáž z rozhledny. Dnes, po přečtení a prohlédnutí Věřiných fotek jsem si uvědomila, že to byla škoda - ale pravidelně od května do září jsem pobývala různě v zahraničí a to mi toho vždy na íčku uteklo mnohem víc, bohužel ani zpětně nestíhám vše přečíst. Jsem ale ráda, že už jste na této Doubravce Jitko s Olinkou byly také.
Daniela Řeřichová
17.10.2020 14:35
Děkuji za zajímavý článek. Originální vzkazy na rozhledně se mi moc líbí - i výhled. Kostel sv. Cyrila a Metoděje v Karlíně je skvostně restaurován a Vaše fotografie to dokládají v plné kráse.
Eliška Murasová
17.10.2020 14:07
Jarko, pěkně popsaný výlet. S tou rozhlednou bych asi taky měla problem, ze stejného důvodu jako Zuzana, a to rozhledny miluju. Kostel nádherný, díky za přiblížení.
Zuzana Pivcová
17.10.2020 13:00
Ještě jsem chtěla napsat, že k rozhledně bych neměla důvěru. Nesnáším mít pod sebou "otevřeno". Díky, Jarko.
Zuzana Pivcová
17.10.2020 12:58
Z Tvých dvou navštívených objektů znám jen ten kostel v Karlíně. Je monumentální. Bývaly před ním i sobotní trhy.
Alena Tollarová
17.10.2020 12:48
Jarko, to je slovo do pranice. Jakmile ten blbej covid odstřelíme, určitě se po Tvých stopách vydám. Mám to tu pěkně s návodem :) A vůbec, mám ráda vyprávěcí výlety o tom, co se nám na nich přihodilo. Měly jste to podobné jako já při výletu na Růženku. Ty dvě rozhledny jsou v něčem podobné, na materiálové, ale tím, že se na jejich stavbě podíleli svými příspěvky místní občané a firmy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA