Radost ze života si přece nesmíme nechat vzít. Ani v této neradostné době
FOTO: autorka

Radost ze života si přece nesmíme nechat vzít. Ani v této neradostné době

14. 10. 2020

Pozor! Nejdříve totiž začnu opět černým humorem. Doba je totiž tak zvláštní, že to ani jinak nejde a radost ze života se nám začíná zcvrkávat na úplné minimum. Někdo  se mnou asi souhlasit nebude, ale já píši tak, jak to cítím.

Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Moc hezký optimistický článek. Díky za něj i krásného motýla :-). Přeji co možná nejvíc drobných i větších radostí.
Marie Doušová
Dělat si i malé radosti je opravdu dost důležité. Dík za krásný článeček a nádherného motýla.
Jan Zelenka
Radost i smutek jsou dítka jedné matky. I v této blbé době je možné najít chvíle štěstí. Ale musíme je chtít hledat.
Soňa Prachfeldová
Díky za motýla, ať přinese radost všem.
Jaroslava Handlová
Je důležité se udržovat v radosti permanentně. Jde to, když se umíme těšit i z maličkostí. V tom s Tebou souhlasím. Hano vidím, že nepodstatné nepříjemnosti umíš hodit za hlavu. Raději již žádné pády, hlavně zdraví. Motýl je krásný...
Růžena Kuželková
Moc děkuji předemnou píšícím( s okny jsem na tom stejně) a mám radost,že to lidé kolem mě vidí stejně - okna jsou a budou i po "koroně",tak proč spěchat,že? Jsou důležitější věci kolem nás.Na vánoce se stejně sejdeme ať to virus bude,či nikoliv,tak jaképak "štráfy"
Alena Tollarová
Motýl je moc hezký a takhle pěkně ho vyfotit, to je přece velká a ne jen tak nějaká malá radost. Pravda je, že jedna malá radost navazuje na druhou a tak se pěkně množí. A vánoce? jedna paní doktorka povídala, že na vánoce bude po koronaviru, tak co bychom se báli ... :)
Eva Braunová
Hani,na okna se vykašlem a hlavně,že budeme mít co do pusy. (do huby jak říkávala moje babička) A kdyby jste si to s úklidem rozmyslela,tak si myslím,že se uklízí v rukavicích a budou mít roušky a Vy si ji vezmete taky.
Anna Potůčková
Vtipně napsáno. I v této době jistě každý prožívá nějakou radost. Třeba z toho, že nemá teploty, že neztrácí chut a čich.
Zuzana Pivcová
Hani, každou malou radost si musíme chránit a hýčkat jako toho krásného motýla. I když třeba záhy zahyne, přijde jiný.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%