FOTO: autorka
Radost ze života si přece nesmíme nechat vzít. Ani v této neradostné době
14. 10. 2020Pozor! Nejdříve totiž začnu opět černým humorem. Doba je totiž tak zvláštní, že to ani jinak nejde a radost ze života se nám začíná zcvrkávat na úplné minimum. Někdo se mnou asi souhlasit nebude, ale já píši tak, jak to cítím.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
16.10.2020 20:57
Moc hezký optimistický článek. Díky za něj i krásného motýla :-). Přeji co možná nejvíc drobných i větších radostí.
Marie Doušová
15.10.2020 12:21
Dělat si i malé radosti je opravdu dost důležité. Dík za krásný článeček a nádherného motýla.
Jan Zelenka
15.10.2020 10:31
Radost i smutek jsou dítka jedné matky. I v této blbé době je možné najít chvíle štěstí. Ale musíme je chtít hledat.
Jaroslava Handlová
14.10.2020 22:52
Je důležité se udržovat v radosti permanentně. Jde to, když se umíme těšit i z maličkostí. V tom s Tebou souhlasím. Hano vidím, že nepodstatné nepříjemnosti umíš hodit za hlavu. Raději již žádné pády, hlavně zdraví. Motýl je krásný...
Růžena Kuželková
14.10.2020 20:26
Moc děkuji předemnou píšícím( s okny jsem na tom stejně) a mám radost,že to lidé kolem mě vidí stejně - okna jsou a budou i po "koroně",tak proč spěchat,že? Jsou důležitější věci kolem nás.Na vánoce se stejně sejdeme ať to virus bude,či nikoliv,tak jaképak "štráfy"
Alena Tollarová
14.10.2020 20:06
Motýl je moc hezký a takhle pěkně ho vyfotit, to je přece velká a ne jen tak nějaká malá radost. Pravda je, že jedna malá radost navazuje na druhou a tak se pěkně množí. A vánoce? jedna paní doktorka povídala, že na vánoce bude po koronaviru, tak co bychom se báli ... :)
Eva Braunová
14.10.2020 19:54
Hani,na okna se vykašlem a hlavně,že budeme mít co do pusy. (do huby jak říkávala moje babička) A kdyby jste si to s úklidem rozmyslela,tak si myslím,že se uklízí v rukavicích a budou mít roušky a Vy si ji vezmete taky.
Anna Potůčková
14.10.2020 19:32
Vtipně napsáno. I v této době jistě každý prožívá nějakou radost. Třeba z toho, že nemá teploty, že neztrácí chut a čich.
Zuzana Pivcová
14.10.2020 19:03
Hani, každou malou radost si musíme chránit a hýčkat jako toho krásného motýla. I když třeba záhy zahyne, přijde jiný.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA