Foto: autorka
Můj největší horrorový zážitek
13. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
15.10.2020 22:21
Zhltla jsem to jako detektivku. Tolik se mi příběh líbil. Krásná zahrada taky.
Soňa Prachfeldová
15.10.2020 07:30
Konec dobry, vše dobré. Jo milovníci úžasných zahrádek , umí kouzla, na ně horor nemůže.
Irena Drob
14.10.2020 22:16
Bydleli jsme pár kroků od lesa, na hrabanku chodili často, asi jsme ani netušili, že se to nemá, možná to také dřív nevadilo. Ani dnes nevím, proč by mělo trochu hrabanky lesu ublížit.
Marie Seitlová
13.10.2020 22:01
Maruško, krásný hororový příběh, ale dobře skončil. Máte krásnou zahradu.
Jan Zelenka
13.10.2020 21:40
Zajímavý zážitek. Posedlost přírodou chápu. když jsme bydleli v Krásné Lípě, k domku patřila 20 arů zahrada. během dvou let jsme z ní udělali zahradu okrasnou se šedesáti jehličnany, skalkami, suchými zídkami a cestičkami. A ještě tam byl březový hájek, kde rostly i houby.
Anna Potůčková
13.10.2020 20:35
Maruško úsměvné, ale já sama bych se strachy......však víš co! A protože místo znám tak si to dokáži i docela představit. Dík za vtipný a napínavý článek!
Marie Měchurová
13.10.2020 19:00
Evi, protože musíme posezení (pro víc lidí) pořád schovávat před deštěm, tak máme ještě jedno, které může zmoknout, a to je na fotce.
Zuzana Pivcová
13.10.2020 17:57
Musím se trochu smát, protože dřív pro mě byl horor už jen fakt, že ke mně přistoupil policajt. Šla jsem třeba v Budějovicích ze školy (jazykovka s pozdní výukou) a policajt mě zkontroloval, proč jdu po ulici v 9 hod. večer. :-D
Vladislava Dejmková
13.10.2020 17:09
Já také chodím na hrabanku pod borovice. Teď před zimou ji "nastelu" kolem pěnišníků. Naštěstí mám borový les hned za plotem zahrady.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA