Foto: autorka
Můj největší horrorový zážitek
13. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
13.10.2020 17:09
Schválně jsem si vyhledala Tvůj článek z 9.4.2019, kde je spousta nádherných fotek z Tvého království. Je to pastva pro oči zahrádkáře. Koukám že jste vyměnili posezení... Ty girlandy květin nad potokem, to je opravdu odměna za tu námahu...
Elena Valeriánová
13.10.2020 17:07
Marie, mám malinko podobný zážitek. Jeli jsme na houby, je to už pár let. Zastavili jsme se u našeho známého hajného, doma však byl jen jeho syn a ten nás poslal do zákazu vjezdu, ať si necháme auto u jejich stodoly. Nikdy do zakázaného území autem nejezdíme, ale náš cíl v ten den byl fakt daleko a tak jsme jeli. Zaparkovali jsme u stodoly a s košíkem v ruce, kde se na dně krčilo pár klouzků od stodoly, kráčíme po cestě do lesa. A v tom se za námi ozve: to bude dnes drahé!!! Jakoby nás někdo polil ledovou vodou. Za námi hajný. Měli jsme ale štěstí, byl to syn mého spolužáka a znal nás. Dokonce nám dal i jednorázovou propustku, co kdyby...
Eva Mužíková
13.10.2020 16:55
Maruško, něco zažít, to je jedna věc. Ale tak krásně poutavě a s nádechem vtipu to napsat, to každý nesvede. Pobavila jsi mne též. Samozřejmě skalku chválím...
Dana Puchalská
13.10.2020 15:52
Moc hezký příběh, ale zažít bych ho fakt nechtěla. Ano, je to moc krásná zahrada.
Jitka Hašková
13.10.2020 14:05
Tedy Maruško, to se povedlo. Z takového zážitku bych asi měla infarkt.
Jana Šenbergerová
13.10.2020 14:01
Nejvíc se člověk zasměje příběhům, které skončí dobře, i když z nich mrazilo po těle. Zajímalo by mě, jak by své setkání s vámi popsali ti dva ozbrojenci. :-)
Eliška Murasová
13.10.2020 13:21
Maruško, rozesmálas mě v tom dneším šedém dni. Pěkná zahrada, asi i díky hrabance, že?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA