Vzpomínka na taneční
Ilustrační foto :pixabay. com

Vzpomínka na taneční

11. 10. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Chodorová
Děkuji všem za milé komentáře.
Eva Mužíková
Vzpomínky nám nikdo nevezme a zvláště, jsou li takové, jako Ty Tvoje. Já jsem do tanečních nechodila, ale na své první lásky ze studentských let a z prvních let v praci, také nezapomenu. Hezky jse si početla.
Marie Seitlová
Pěkná vzpomínka na taneční a další setkání.
Zdenka Soukupová
Krásná vzpomínka. Já bohužel tak hezkou nemám. Můj tanečník se mi moc nelíbil, moc dobře netancoval a ještě ke všemu si při každém tanci hlasitě počítal do taktu. Ale přesto tancuju moc ráda.
Daniela Řeřichová
Moc hezká vzpomínka. Jak zmiňuje Zuzana P. také se mi několikrát stalo, že jsem se potkávala s jedním člověkem v úplně jiném prostředí a v jiných situacích, než tomu bylo na začátku seznámení.
Alena Várošová
Jituš,ráda jsem si tvé skromné vyznání o tanečních a i celkovém životě přečetla.Teď už můžeš jenom vzpomínat na hezky prožité chvíle,na ty neradostné raději nemyslet.
Anna Potůčková
Krásné vzpomínky a i já na toto období moc ráda vzpomínám. Klidně bych si to zopakovala. I kdyby to šlo, tak bohužel by mně tam chyběl člověk, se kterým jsem prožila spoustu krásných chvil, které jsou nezapomenutelné, romantické atd. Dívá se na vše již se zhora.....
František Matoušek
Hezké vyznání a vzpomínka. Nevím proč, ale i já rád vzpomínám a vracím se do minulosti.
Jan Zelenka
Jitko, mám rád podobné vzpomínky. Už mám sepsanou druhou vzpomínkovou knihu. Pohled dopředu mi nic dobrého neříká, raději se ohlédnu, tak, jako ty.
Zuzana Pivcová
je zajímavé, že některé dávné známosti člověk v životě nejméně jednou, ale spíš vícekrát v průběhu let potká, zatímco o někom dalším už nikdy neuslyší. A není to jen tím, že by bydlel někde hrozně daleko. Díky za hezké vyprávění.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%