Ilustrační foto :pixabay. com
Vzpomínka na taneční
11. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
11.10.2020 22:08
Vzpomínky nám nikdo nevezme a zvláště, jsou li takové, jako Ty Tvoje. Já jsem do tanečních nechodila, ale na své první lásky ze studentských let a z prvních let v praci, také nezapomenu. Hezky jse si početla.
Zdenka Soukupová
11.10.2020 17:14
Krásná vzpomínka. Já bohužel tak hezkou nemám. Můj tanečník se mi moc nelíbil, moc dobře netancoval a ještě ke všemu si při každém tanci hlasitě počítal do taktu. Ale přesto tancuju moc ráda.
Daniela Řeřichová
11.10.2020 16:51
Moc hezká vzpomínka. Jak zmiňuje Zuzana P. také se mi několikrát stalo, že jsem se potkávala s jedním člověkem v úplně jiném prostředí a v jiných situacích, než tomu bylo na začátku seznámení.
Alena Várošová
11.10.2020 13:56
Jituš,ráda jsem si tvé skromné vyznání o tanečních a i celkovém životě přečetla.Teď už můžeš jenom vzpomínat na hezky prožité chvíle,na ty neradostné raději nemyslet.
Anna Potůčková
11.10.2020 12:36
Krásné vzpomínky a i já na toto období moc ráda vzpomínám. Klidně bych si to zopakovala. I kdyby to šlo, tak bohužel by mně tam chyběl člověk, se kterým jsem prožila spoustu krásných chvil, které jsou nezapomenutelné, romantické atd. Dívá se na vše již se zhora.....
František Matoušek
11.10.2020 11:24
Hezké vyznání a vzpomínka. Nevím proč, ale i já rád vzpomínám a vracím se do minulosti.
Jan Zelenka
11.10.2020 10:14
Jitko, mám rád podobné vzpomínky. Už mám sepsanou druhou vzpomínkovou knihu. Pohled dopředu mi nic dobrého neříká, raději se ohlédnu, tak, jako ty.
Zuzana Pivcová
11.10.2020 09:27
je zajímavé, že některé dávné známosti člověk v životě nejméně jednou, ale spíš vícekrát v průběhu let potká, zatímco o někom dalším už nikdy neuslyší. A není to jen tím, že by bydlel někde hrozně daleko. Díky za hezké vyprávění.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA