FOTO: Alena Tollarová
Upršený výlet za Růženkou
10. 10. 2020Možná jste už také někdy slyšeli o rozhledně Růženka. Tato rozhledna s kulatou hlavou a udivenýma očima se před dvěma lety jako chobotnička usadila na Pastevním vrchu u obce Růžová, jen několik kilometrů od Děčína.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dora Piperková
14.10.2020 17:57
Alenko, je to paráda-jako vždy ! Děkujeme ! A až půjdeš příště za hezkého počasí, dej vědět.....
Jindra Hubačová
12.10.2020 16:32
České Švýcarsko miluji a rádi jej navštěvujeme, v Dolském mlýně jsme byli dvakrát, jednou jsme tam vyrazili z Vysoké Lípy a to byl pro mě horror, ale romantika, při další návštěvě jsme šli již klasiku z Jetřichovic, kolem penzionu Starý mlýn a byla to krása. Dolský mlýn je tajuplný s hrůzostrašnou historií. Turistice zdar !
Soňa Prachfeldová
12.10.2020 08:04
Krásný kraj, z Doubice jsme podnikali dlouhé výlety a moc se nám tam líbilo.
Marta Kovacsiková
11.10.2020 20:51
Je to tam opravdu velice pěkné. Když jsme tam šli, tak jednu chvilku vypadala rozhlednička jak mimozemšťan. Je to rozhledna pro mě jak vyšitá, do výšky asi 10 metrů. Žádných 140 schodů.
Jaroslava Handlová
11.10.2020 19:54
Álo, všechno zlé je pro něco dobré. Promočené boty jsi již nahradila novými. A nám jsi udělala radost článkem i zajímavými záběry na fotkách.
Hana Práglová
11.10.2020 13:14
Alenko,opět jsi zabodovala a nezklamala.Díky moc!!! Růženky znám jen dvounohé...:)
Jan Zelenka
11.10.2020 10:27
Aleno, krásný výlet. O Růžence nevím sice nic, ale ten kraj skal znám moc dobře. Kdysi dávno jsem chodil s jednou dámou z Jetřichovic a ty skály jsme celé prolezli, včetně vyhlídky Marjánka. Byly to pěkné časy.
Alena Vávrová
10.10.2020 23:16
Řád Zlaté pláštěnky, Ali, tak to je správná trefa! Růženka je hezoučká, já se tam těžko vypravím, nevylezla jsem ani na Růžák, takže dík za pěkný výlet.
Martina Růžičková
10.10.2020 19:55
Umíte výlety moc hezky popsat i nafotit. A putujete krásnými místy. Roztomilou Růženku jsem ještě neměla možnost navštívit, ale už jsem ji viděla na fotografiích u někoho na Rajčeti. Je opravdu originální :-).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA