Upršený výlet za Růženkou
FOTO: Alena Tollarová

Upršený výlet za Růženkou

10. 10. 2020

Možná jste už také někdy slyšeli o rozhledně Růženka. Tato rozhledna s kulatou hlavou a udivenýma očima se před dvěma lety jako chobotnička usadila na Pastevním vrchu u obce Růžová, jen několik kilometrů od Děčína.

cestování
Hodnocení:
(5.2 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Mirek Hahn
Obdivuji vytrvalost, se kterou vandrujete i v dešti. Dostaneš řád zlaté pláštěnky :-)
Eliška Murasová
Aleno, pěkný výlet. Kamenná zvonička je kouzelná. Na té vyhlídce by mi asi bylo ouvej. V tom šedu to vše vypadá dramaticky.
Marie Novotná
Jů, to je krásný. Přímo parádní výšlap. Díky za seznámení mně neznámého.
Jana Šenbergerová
Krásný výlet ... V těchto místech jsem nikdy nebyla, ale v blízkosti Jetřichovic ano. Je tam všude krásně.
Anna Potůčková
Ali, ty jsi nezmar nejen co se výletování a focení týče, ale také v tom, že to co prožiješ písemně zpracuješ a seznámíš nás s tím co jsi viděla, prožila, zažila apod. Díky za krásné fotky i tento článek!
Jitka Hašková
Hezká rozhledna. Určitě se vrať do Jetřichovic. Praha 5 tam mívala školu v přírodě, kde Košířská škola organizovala pionýrské tábory, které byly výjimečné. Jezdila jsem tam jako vedoucí. je tam mnoho krásných vycházek do okolí. Pamatuji si Vilemíninu a Marijáninu skálu, z nich je překrásná vyhlídka do okolí, K oběma vedly značky, snad tam vedou dodnes. Také vzpomínám na koupaliště, které bylo hned u školy v přírodě.
Věra Ježková
Růženka je sympatická. Na rozdíl od Kaplického chobotnice. Ale s tím křížkem mi trochu neštymuje. V dešti chodím ráda, ale mokro v botách je nepříjemné. :-)
Olga Štolbová
No Alí, bezva výlet, tam bych se s chutí vydala. Třeba se příští jaro někdo najde. *******
Eva Mužíková
Ty jsi Alenko nezmar... Nyní, kdy máš botičky do nepohody určitě nezaprší. Krásné fotky.
Dana Puchalská
Álo, parádní fotky a vyprávění o upršeném výletu. A jak si je tak v suchu domova prohlížím tak si říkám, je to krásná krajina. A Růženka nemá chybu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%