Ilustrační foto: pinterest.com
Průměrná žena vystřídá během života podprsenky šesti různých velikostí
13. 10. 2020Současné mladé ženy jsou stále častěji nakloněny trendu nenosit podprsenku. Odhodit vrchní díl spodního prádla mohou i ku příležitosti Mezinárodního dne bez podprsenky, který se slaví 13. října.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
13.10.2020 17:40
Já myslím, že dnešní mladé ženy naopak už zase podprsenky nosí, nenosily je opravdu tak v 80. letech, viz film Vesničko.... V 90. letech přišla móda push up, která zvedla sebevědomí i těm, které trpěly malými ňadry. Což byl v mládí můj totální problém, sehnat na sebe minivelikost. Dnes se tomu usmívám. Cokoliv, hlavně ne silikony a obří "napěchovaný" dekolt!
Vladislava Dejmková
13.10.2020 17:05
Ten obvod 36 je uveden v palcích? Nebo tohle číslování neznám...
Antonín Nebuželský
13.10.2020 13:29
Hlavně, že je co slavit. A den bez podprdy...je dobře, že to dorazilo i k nám (viz "vesničko má středisková"). Zdravím děvčata '-)
Danka Rotyková
13.10.2020 11:44
Pokud bych měla v mládí na výběr, podprsenku bych nenosila. A to pouze proto, že mi byla občas nepříjemná, zvláště v létě. V pozdějších letech jsem se jí zbavovala okamžitě, jakmile to šlo, a to jsem nakupovala u odborníků. Vždy jsem si nechala poradit a nikdy jsem na tomto spodním prádle nešetřila, přesto jsem cítila určité nepohodlí. Teď mám nejraději kvalitní sportovní prádlo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA