To takhle jednou
Ilustrační foto: pixabay.com

To takhle jednou

11. 10. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Ano, právě, že je nám to známo. Já jsem vás opravdu dříve neregistrovala a přečetla jsem si ´Vás po tom posledním článku celou. No a tak reaguji až nyní, snad to nevadí.
Hana Nováková
Pani Šimková, pokud se Vám zdál článek, ke kterému se vyjadřujete téměř po dvou měsících, příliš dlouhý, pak nevím, co Vás vedlo se po prvním shlédnutí jeho délky ho číst. Netvrdím, že tyto problémy nejsou veřejně známy, ba naopak, ale nějak jich stále přibývá i přes jejich nevalné konce. Rada - jak to změnit? Používat svůj mozek, nenechat se zlákat reklamou, sladkými slovíčky, které většinou vedou do pekel. Ale to je jistě i Vám a nejen Vám známo.
Hana Šimková
Zbytečně dlouhý článek a myslím ,že tyto problémy známe všichni. Máte nějakou radu jak to změnit ?
Hana Nováková
Děkuji všem za příspěvky ai těm, kteří věnovali tomuto zamyšlení nad reálným stavem společnosti svůj čas.
Soňa Prachfeldová
Každá doba nese své ovoce. Zadluženost přes míru je spatna a vede na nejhlubší dno, z kterého se už většinou nelze dostat. Kolik životu je takto zmařeno . Dnes přes veškeré technické vymoženosti není na nic čas, na deti, rodinu, přírodu, na sebe. Důsledky jsou patrné a bolestné. Žije se hekticky .
Marie Doušová
Těžko se k tomuto článku vyjadřovat ,neboť smutné je, že peníze mít musíte, jinak skončíte pod mostem a tam se opravdu moc žít nedá. Dnešní doba je pro mladé dost náročná, neboť kolem sebe vidí samou lež,podvody,neúctu ke starším lide. Poctivost se dnes moc nevyplácí,ale přesto je ještě hodně slušných a poctivých lidí,kteří jsou spíše v ústraní .
Růžena Kuželková
Článek na "Nobelovu cenu",bohužel napsán v místech(i60),kde se setkávají lidé již pozdního věku a se životními zkušenostmi,toto by měli číst tam,kde se utváří zákony. Tzv,obyčejný člověk ví,kam se podějí miliony pro naše "nepřizpůsobilé",ale prostě to nechtějí vidět a to je špatné.Tam je prvopočátek všeho "dostanu od státu prachy,aniž bych musel rukou hejbnout" a ostatní si řeknou,když to jde tam,proč ne u mě a vesele se zapojí do tohoto kolotoče. za našeho mládí neexistovalo,že se nepůjde do práce už tehdy rodiče říkali - bez práce nejsou koláče - rovněž nechápu,jak někdo může říkat,že dnes je blaze a přitom vidí,že jde vše "do kytek" a naše "vrchnost" se plácá po ramenou a říká,jak je to skvělé.Věšina se "pachtí" za milionama a je jim jedno kterou cestou se k nim dostanou.Bohužel toto je realita.Jsem ráda,že do této "sorty" nepatřím a je mi líto těch,pro které jsou peníze až na prvním místě.Možná,že život mají lehčí,ale já jsem zase ráda,že jsem "relativně"zdravá a mohu si užívat důchodu i když není nadprůměrný,ale je můj.Přeji všem ať je život baví a omladině,jak říkávala moje babička - jak si kdo ustele,tak si lehne.
Marie Faldynová
Také jsem si prošla zkušeností, že jsem peníze utratila jak jsem neměla a od té doby si dávám pozor. Mám tři děti a každý z nich hospodaří jinak. Obávám se, že k nerozumnému chování a lehkomyslnosti přispívají drogy. Brát drogy je in a že to trvale poškozuje mozek nechce nikdo slyšet. Drogy tu za komunistů opravdu skoro nebyly. Kdo má trochu sebeúcty se drogám vyhne.
Zuzana Pivcová
Naprosto nesnáším reklamy na bleskové a pohádkově snadné půjčení peněz, Herce Romana Vojtka jsem měla docela ráda, ale s těmi jeho příběhy o půjčkách se mi naprosto zprotivil. Řada lidí neumí zacházet od mládí s penězi, já jsem nebyla jiná, ale žila jsem v jiné době. Protože jsme s maminkou peníze neměly a já neměla ani žádné kapesné, tak když jsem si, byť málo, začala vydělávat, hospodařit jsem skutečně neuměla. Také jsem měla dvě půjčky, i když ne z rozmaru, a velmi těžko se mi splácely. Díky, Hanko, mnozí by si to měli přečíst několikrát.
Hana Šimková
Ano peníze nejsou vše, ale bez nich ???

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%