Foto: autorka
Čundr: To se jen tak chodí po světě
9. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
9.10.2020 14:00
Elen, taky jsem se pobavila, jsem ráda, že tě moje OD inspirovala k napsání o Honzovi čundrákovi. To s tím zadkem už jsem někde slyšela. :-)
Anna Potůčková
9.10.2020 12:49
Eleno, nevím odkud tuto historku (smyšlenou) měl můj tatínek, ale vyprávěl nám ji také. Možná se k tatínkovi dostal přes našeho strýce a jeho bratra Karla, který bydlel v téže obci, jako bydlíš Ty. A strýc jak já jsem jej znala byl opravdu hodně velký srandista.
Jaroslava Handlová
9.10.2020 12:13
Úsměvný příběh, i když hodně známý v mírných obměnách. Elenko, ovšem takový měsíc, jaký jsi k článku použila na úvodní fotce, tak ten je téměř bezkonkurenční. Prostě paráda!
Jitka Chodorová
9.10.2020 11:37
Elen, tak jsi mě rozesmála, tento příběh vyprávěl vždy můj muž, ať už vnoučatům, když povyrostla, ale i ve společnosti nejen dam, jen jeho verze zněla trochu jinak, ale vyprávění vyšel nastejno. Jinak musím napsat, že jsem na čundru nikdy nebyla, ale docela jsem to těm statečným chlapcům záviděla, i když sama bych se asi neodvážila, ale o tom nemusím vyprávět. Díky za článek, který je z úplně jiného soudku, než tady můžeme číst, někdy je změna dobrá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA