FOTO: Helena Přibilová
Vzpomínky na Náhorní Karabach
6. 10. 2020V současné době došlo k obnovení ozbrojeného konfliktu v Náhorním Karabachu. Tuto enklávu obývanou dnes pouze Armény, která je oficiálně součástí Ázerbájdžánu, jsme navštívili v roce 2007.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Svatava Páleníková
7.10.2020 12:19
Děkuji za přiblížení tohoto místa. Je smutné vidět, co se tam děje nyní.
Lenka Kočandrlová
7.10.2020 12:17
Je to děs,jak se muslimové zase chtějí roztahovat.....Bohužel,na Turecko dnes Evropa nemá,a těžko se najde někdo,kdo by to chtěl zarazit,z toho by mohla akorát vzniknout velká válka....
Eliška Murasová
7.10.2020 11:04
Velmi zajímavý článek. O to víc si uvědomuji, jak nám se snadno žije.
František Matoušek
7.10.2020 10:57
Děkuji za seznámení s místy do kterých se určitě vzhledem k svému věku již nepodívám. Sleduji situaci v Náhorním Karabachu a zdá se mi, pro tamnější horaly, dosti neutěšená.
Jana Hošková
7.10.2020 09:53
Ráda jsem si přečetla vaše vyprávění. Z genocidy Arménů mrazí...i my, Evropané, jsme tak mohli dopadnout kdysi (a v čase to není tak dávno) při vpádu Turků. Jen souhry okolností nás tenkrát od toho zachránily.
Zuzana Pivcová
6.10.2020 17:16
Moje paní doktorka stomatoložka, skvělý člověk a odbornice, je z Jerevanu. Utekli v 90. letech před válkou. Jak se zdá, není tam klid dosud. Jsou to zcela jiné národy a tohle jsou důsledky někdejšího SSSR, podobně jako v Jugoslávii. Děkuji Vám.
Zdenka Soukupová
6.10.2020 12:39
Je to opravdu krásná země a přeju jí i jejím lidem, aby už válčení skončilo. Velmi si cením toho, že jsme se se Slovenskem kdysi rozešli bez boje ( i když jsem pro rozdělení nebyla). Je to tristní, když i v dnešní době si pořád jeden národ chce podmanit jiný.
Jana Šenbergerová
6.10.2020 12:00
S horaly vždycky soucítím, jejich život nebyl nikdy lehký. Díky za článek, který je bohužel velmi aktuální, protože ani po letech se obyvateké Náhorního Karabachu nedočkali svobody, která je jim v horách jinak vlastní.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA