Ilustrační foto: pinterest.com
Držte si klobouky. Jsou v módě a nosí se ke všemu
8. 10. 2020
Dříve dáma bez kloboučku nevyšla z domova. Klobouky bývaly symbolem elegance, luxusu, ženskosti. Později na ně pod vlivem trendu nosit vše pohodlné a sportovní ženy poněkud zanevřely. Nyní se znovu objevují v ulicích.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
11.10.2020 15:37
Moc se mi líbí kloubouky i na jiných ženách.Klobouky já miluji,ale v našem malém městečku nechodím pěšky a ke sportovnímu obečení na kolo se nehodí.Mám jich asi šest,ale moc je neužiji.Líbí se mi celkový model a modelka č.6 to je můj typ..
Marie Faldynová
9.10.2020 21:23
Líbí se mi měkké a hřejivé klobouky, ve kterých mi není zima na hlavu. V létě zase ocením něco proti sluníčku.
Eva Braunová
8.10.2020 21:25
Klobouky mám ráda a několik jich vlastním. Maminka byla modistka a vždycky říkala,že klobouky mě sluší.Jako můj vzor kloboukové dámy je paní Hana Maciuchová,té snad sluší všechny možné klobouky a to není nijak vysoká.
Martina Růžičková
8.10.2020 19:30
Pokrývky na hlavě nemiluji, ale z nutnosti nosím. V Praze v zimě nejvíc rádiovku (mám několik barev, které ladím se šálami), ale líp se cítím venku ve staré pletené čepici :-). Kdysi dávno jsem nosívala k dlouhému černému kabátu tzv. toku (křížovkáři vědi :-)). To byl jediný klobouk, který jsem měla. Ty s krempou by na mě při mojí výšce asi byly legrační.
Marta Novotná
8.10.2020 19:00
Pokrývky hlavy nejsou mojí doménou, nicméně v létě slamák nosím, dámy v kloboucích se mi líbí. Já je neumím nosit s patřičnou grácií a preferuji spíš pohodlný oděv k němuž klobouk nepasuje.
V.Č. 15:54 nejspíš neochrání, ale při dostatečně široké krempě k vám nikoho nepustí "na dotyk" :-)
Danka Rotyková
8.10.2020 18:30
Asi patřím k většině žen, které se klobouky líbí, ale nenosí je. Je to dáno i tím, že se v nich moc necítím, jsem malá.
Marie Seitlová
8.10.2020 17:29
Klobouky se mi líbí, ale já je nenosím. Nemám ráda žádnou pokrývku hlavy.
Vladislava Dejmková
8.10.2020 15:56
Klobouky se mi líbí, ale nosím je spíš v létě. Naposledy jsem ho měla na místní jazzové události (venku). Kéž by těch příležitostí bylo více!
Alena Mazancová
8.10.2020 14:05
Věra Ježková https://www.jirchaart.cz/ taky mám velikou hlavu 60 a tam sem jo dostala a nebyl drahý ,kdo hledá najde
Naděžda Špásová
8.10.2020 13:53
Takové Diane Keaton klobouky sluší, je to její image. Já nosím slamák v létě, nemám moc ráda pokrývky hlavy, ale co není, může ještě být.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA