FOTO: Eliška Murasová
Pojďte si vyšlápnout na Pustevny
2. 10. 2020Nebojte, nemusíte to tak úplně a doslova vyšlapat, jsou tu i jiné možnosti. Na severní straně z obce Trojanovice, hned vedle Frenštátu pod Radhoštěm, se můžete vyvézt nahoru lanovkou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
2.10.2020 12:06
Milá Eliško díky za hezké aktuální fotografie a článek. *
Já jsem o této krásné chráněné krajinné oblasti zde psala v roce 2017...
Naděžda Špásová
2.10.2020 12:00
Eliško, Pustevny jsou můj nesplněný sen. A obávám se, že to tak i zůstane. Krásné fotky.
Hana Nováková
2.10.2020 11:41
Eliško, dostaly mě výhledy do daleka, krásný článek. Je to jistě kus krásné naší české země. Díky za přiblížení
Alena Vávrová
2.10.2020 11:10
Moc hezké, Eliško. Jsem ráda, že i v tomto případě mohu napsat, že jsem na Pustevnách také díky srazu i60 byla a ráda si to nad tvými snímky připomněla. Stezku v korunách jsem si ale prošla pouze v Jánkách.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA