Ilustrační foto: pinterest.com
Make-up pro starší ženy má svá užitečná pravidla
29. 9. 2020Make-up je zbytečný, vrásky jsou přirozené. Ne, je třeba se nalíčit co nejvíce, aby se vrásky zakryly. To jsou nejčastější přístupy žen k líčení ve vyšším věku. Oba jsou to přístupy zbytečně razantní. Také v této oblasti platí, že ideál je uprostřed.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
4.10.2020 00:01
Líčení jsem nikdy nepřeháněla, mám trochu štěstí, po mamince jsem zdědila pleť bez zvláštních vrásek, tak nic nemusím maskovat. Líčím jen oči a lehkou rtěnkou pusu.
Alena Várošová
3.10.2020 18:13
Málo která žena se umí srávně nalíčit a zvolit make-up,který ji skvěle padne,aby nevyadala jak poprášená od mouky. Čím větší nános make-upu,tím víc vyniknou vrásky.Ženy na fotografiích bezva, jsou vidět rozdíy,ale všechny fotky jsou vyretušované až běda.
Věra Ježková
30.9.2020 15:02
Maruško D., prima. Já pořád nadávám na to, že přes zamlžené brýle nevidím, ale že taky tím pádem není vidět na mě, mne nenapadlo. Mohla bych tedy skončit i s líčením očí. :-)
Jana Šenbergerová
30.9.2020 14:45
Všem ženám na fotografiích nalíčení prospělo, ale já si k němu nikdy nenalezla cestu. Kdybych se tak zkrášlila a večer odlíčila, asi bych propadla trudnomyslnosti. Jsem ráda, že to není povinné. :-)
Margita Melegova
30.9.2020 09:24
Nelicim se uz delsi dobu, make up jsem nikdy nepouzivala, rtenku vzhledem k rousce jsem vzdala.
Marie Doušová
29.9.2020 18:25
Dnešní líčení je velmi jednoduché....narazíme roušku a nosíme -li brýle ,tak stejně nic pořádně nevidíme a můžeme mít pocit dokonalosti v líčení....
Věra Ježková
29.9.2020 17:44
Nikdy jsem se nelíčila příliš výrazně. Oči si líčit musím. Nejen kvůli brýlím. Jinak vypadám jak nemocná. Vrásky nezakrývám. Mívala jsem velké problémy s pletí, nemohou mě rozházet. Pod roušku líčení není třeba. Jak již napsala humorně Ivanka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA