FOTO: Alena Tollarová
Jak dlouhá je Dlouhá?
1. 10. 2020Vrchů s názvem Dlouhý je na mapě naší republiky nepočítaně a jen v Českém středohoří jich znám několik. Těch s názvem Dlouhá už tolik není. Jedna Dlouhá (hora?), vysoká 483 m, leží v jižní části Českého středohoří mezi obcemi Kozly a Jabloncem. Nenechte se zmást, je to asi 10 km severně od Loun.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
8.10.2020 20:59
Aleno, tak notorického turistu aby pohledal. Měla bys o svých výletech a poznatcích napsat knihu. Měla bys ve mně prvního čtenáře. Hlavně ať ti vydrží co nejdéle fyzička. Nejde o chuť, té máš na rozdávání. Tuto část kraje neznám.
Hana Práglová
8.10.2020 14:02
Ali,tvé články a perfektní fotky mi vždy připadají,jako bych tam byla také.Děkuji
Elena Valeriánová
5.10.2020 20:08
Já mám problém poznat, který kopec se jak jmenuje a proto obdivuji tvoji znalost místopisu. Proto tak ráda chodím s tebou, alespoň prostřednictvím tvých článků a fotoreportáží, na výšlapy.
Eliška Murasová
5.10.2020 18:26
Ali, bezvadné fotky, i v Beskydech máme kopec Dlouhá. Jsi neskutečná turistka, neznám takovou.
Eva Mužíková
2.10.2020 22:02
Alenko, Tvůj zápal pro zdolávaní kopců, kopečků nebo jen vyvýšenin je úžasný. Díky Tobě tu krajinu začínám sice jen z fotek, čím dál tím více obdivovat...
František Matoušek
2.10.2020 17:17
Hezky komentovaný výlet s příjemným občerstvením na vršku Dlouhé(přímo lukulské hody). Krásné fotky. Mám vlastně už schozené téměř celé Středohoří a nemusel jsem se ani zvednout ze židle. Prima. A ta doporučovaná knížka, to je opravdu k zamyšlení !
Jitka Hašková
2.10.2020 13:39
Krásný výlet a krásné fotky. Díky Aleno. Marie má pravdu, mohla bys vydat knížku výletů.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA