Foto: autorka
Jsem věčný optimista
29. 9. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
29.9.2020 16:37
Pár obyčejných slov a takové krásné zamyšlení z nich vzniklo. Soňo, moc se Vám to povedlo. A ty fotky taky.
Jarmila Komberec Jakubcová
29.9.2020 16:22
Soničko vždy se mi na Tobě líbil tvůj optimistický přístup k životu. Vzpomínám na poslední setkání s Tebou ve Volarech. Bylo to moc prima. Měj se hezky v lázních.
Eliška Murasová
29.9.2020 15:25
Soni, hezky jsi vyjádřila své pocity a vnímání. Také se řadím k optimistům, i když někdy padne chandra, ale to je normální, už kvůli rovnováze. Milé fotky.
Dana Puchalská
29.9.2020 14:23
Soňo, p a r á d a ... Já jsem a budu věčný optimista, i kdybych mě rozkrájet měli... Děkuju za milý a pozitivní článek.
Alena Várošová
29.9.2020 12:47
Soni,moc krásně jsi to napsala.Souhlasím s tebou a cítím to taky tak.Fotky krásné.
Daniela Řeřichová
29.9.2020 12:28
Moudrá úvaha, upřímné vyznání. Není to vždy lehké zůstat optimistou. Děkuji.
Anna Potůčková
29.9.2020 12:25
Díky za tento Tvůj hezký a pravdivý článek. Jsem moc ráda, že jsem Tě na jednom setkání osobně poznala, ba co více, s Tebou byla také ubytovaná v jednom pokoji. Snažím se být také optimistkou i v této Covidové době.
Naděžda Špásová
29.9.2020 11:59
Soni, tiše závidím, napsala jsi to moc hezky, vidím tě u té kávy a moc moc ti přeju spoustu takových chvilek štěstí. Jsi moudrá a laskavá, takových lidí mezi námi moc není. Já pesimista jsem moc ráda, že patříš mezi mé přátele. :-) (◕ᴗ◕✿)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA