Broumovsko
Foto: autorka

Broumovsko

30. 9. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Ženatová
Děkuji Vám všem za Vaše milá slova *
Dana Puchalská
Krásný výlet.
Marie Seitlová
Pěkně jsem se s vámi prošla, na některá místa zavzpomínala. Článek se mi moc líbil.
Daniela Řeřichová
Paní Marie, i já děkuji za Vaše poutavé vyprávění a fotografie z míst, která jsou našemu srdci blízká.
Alena Vávrová
Maruško, dík za sdílení tohoto "super vandru", leckde jsem byla, ale je to již dávno.
Naděžda Špásová
Ještě jednou jsem si to pročetla a musím přiznat, že jsme byli kdysi v Ratibořicích, když jsme tam točili jeden seriál. Jmenoval se Ve znamení Merkura. :-)
Naděžda Špásová
Maruško, určitě to bylo moc hezké. Tenhle kus ČR neznám a asi nepoznám. Ale tvoje fotky mi ukázaly, že je to tam opravdu pěkné. :-)
Zuzana Pivcová
Moc hezké a citlivé úvahy, jako u Tebe, Maruško, vždy. Díky.
Jana Šenbergerová
Tyto končiny trochu znám, o to raději jsem si o nich přečetla a pokochala se fotkami. Přeji ti, Aničko, ať jsou tvé prosby vyslyšeny.
Hana Nováková
Maruško, dnes to bylo nejen na 1 ale i hodně hvězdiček. Poutavý článek a krásné foto. Navštívila jsem v mládí Babiččino údolí, Ratibořice a nahlédla jsem díky vašim fotkám i do jiných nádherných míst. Děkuji za článek a foto, připravila jste mi krásné i když zatažené ráno.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%