Foto: autorka
Mamlas, Hamroň, Vápenice ...
27. 9. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
27.9.2020 17:14
Jano, moc děkuji za sdílení fotek a informací o vycházce, na některých místech jsem byla. Ale Mamlase jsem tehdy na tom místě ještě nezastala. Jen se mi dostalo informace o tom zmizelém kameni. Také mně letos opětovná návštěva ŽdnS a najmě Zelené hory nevyšla. Tak jsem si aspoň zakoupila krásnou knížku Tajemství žďárských kostelů. To smíření vám časem moc přeji, s vaším přístupem se vám to jistě podaří a u vás je tolik duchovních míst...
Soňa Prachfeldová
27.9.2020 17:09
Moc hezky napsané, hezké fotky, až ten konec mé překvapil, držím palce a ať se vám na íčku líbí paní Jano.
Naděžda Špásová
27.9.2020 17:08
Jano, ten konec mě vylekal. Je mi to líto a přeji vám hodně sil a štěstí. Žďársko známe, jezdili jsme spoustu let do Rousměrova na ranč, takže jsme stihli i nějaké památky i Zelenou horu. Měli jsme to tam moc rádi. Vzpomínky vám i nám nikdo nevezmete. :-)
Irena Mertová
27.9.2020 16:07
Hezký článek i fotky. Letos jsem chtěla jet vlakem do Žďáru, tam se někde v hotelu nebo penzionu ubytovat, okouknout Zelenou Horu a okolí... ale kvůli zdraví to nevyšlo. Tak snad příště.....
Jana Šenbergerová
27.9.2020 14:02
Myslím, že vás nepříznivé okolnosti přivedly na správné místo. Váš článek i fotografie se mi moc líbí, proto si přeji, ať se vám líbí mezi námi na íčku a brzy se dočkáte i "smíření" s osudem.
Eva Mužíková
27.9.2020 13:33
Paní Jano, také mám radost, že jste se tak brzo a hezky zapojila. Fotky i vyprávění se Vám povedly.. Také ráda fotím pařezy...Jen tak dál.. Bertice
Zuzana Pivcová
27.9.2020 13:23
Jsem také mile překvapena, mám ráda "cestovatele" a ještě navíc, když své zážitky umějí tak pěkně podat.
Dana Puchalská
27.9.2020 13:10
To je moc hezký článek od nové íčkařky Jany. A jsem ráda a nebudu určitě sama, že je doplněný fotografiemi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA