Foto: autorka
Módní přehlídka Zlín 24. září 2020
26. 9. 2020Do roka a do dne, a to doslova, se uskutečnila další módní přehlídka ve Zlíně. I když nynější doba těmto akcím moc nepřeje, přes to všechno určitě bude mít na co vzpomínat každý, kdo přišel a odložil strach z nakažení nemocí covid-19.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
27.9.2020 09:25
Hanka Lancová je skvělá organizátorka a přehlídka určitě byla skvělá. Já bych dodala - na shledanou v lepších (nekoronavirových) časech :)
Eliška Murasová
26.9.2020 23:04
Aničko, skvělá přehlídka, škoda, že jsem se nezúčastnila. Loni jsem byla nadšena. Charlestonky jsou boží i ostatní fotky, jsi šikulka.
Daniela Řeřichová
26.9.2020 17:09
Moc hezký článek s fotografiemi ilustrujícími přátelskou atmosféru. Modelky jsou sympatické a hlavně přirozené, bez falešných póz. Skvělý nápad s dobovými kostýmy a zapojením všech generací. Dovedu si představit, kolik starostí, času a neviditelné práce je za organizováním takové akce, ale odměnou je určitě sdílená radost. Věřím, že všichni byli spokojeni.
Dana Puchalská
26.9.2020 17:08
Aničko, povedl se Ti krásný článek, který je hezký a navíc je i okořeněný humornou poznámkou. Jak už psala Zuzana. A fotky jsou opravdu parádní. Modelky byly kočky. Děkuju Ti, že jsem si ji mohla prohlédnout i já doma. P. S. Móda první republiky byla krásná.
Alena Vlčková
26.9.2020 16:48
Tak to mě mrzí, že jsem tam nebyla. Ještě nedávno jsem tady hledala, zda přehlídka bude, ale bez úspěchu. No a teď je už pozdě :-) Škoda, vloni byla moc pěkná.
Zuzana Pivcová
26.9.2020 16:48
Hezká reportáž, společenská i soukromá. A Helenčin výrok o té, která ještě má přijít, mě rozesmál.
Hana Polednová
26.9.2020 15:11
Aničko, nádhera. Hezký článek a fotky se Ti povedly. Je prima setkání íčkařek při takové příležitosti. Musel to být úžasný zážitek, módní přehlídka se moc povedla a vaše setkání též. Díky.
Marie Seitlová
26.9.2020 14:43
Aničko, krásný článek z krásné módní přehlídky ve Zlíně. Ta je vždy moc pěkná a dobře připravená Hankou L. Letos jsem tam s vámi nemohla být, tak alespoň tak jsi mi ji přiblížila.
Krásné fotky, krásné záběry, díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA