Ilustrační foto: pixabay.com
Dilema (ne)jednoho důchodce: jít či nejít k volbám?
24. 9. 2020Jsem důchodce a trpím různými nemocemi stáří, jako je vyšší tlak i cukr, kornatění cév, bolesti kloubů. Mohl bych dlouze pokračovat, což by byla nuda, důležité je, že nic z toho není zatím fatální. Hlava mi slouží, jen teď přemítá - jít či nejít k volbám?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
24.9.2020 14:24
Vtipné. Přesto se domnívám, že situace v době koronavirové vrhá zcela jiný pohled na seniory. Pokud by C-19 životně ohrožoval novorozeňata až po adolescenty, tak by reakce veřejnosti byla zcela jiná. Rizikovou skupinou jsou dle medií senioři a tak není třeba dodržovat navrhovaná opatření a už vůbec ne seniorům navyšovat důchody nebo sociální příspěvky.
Věra Ježková
24.9.2020 13:58
Anonymní pane Vácho, kdybyste žil v Praze nebo jiném větším městě, musel byste si „chřtán“ ucpávat denně. Ujišťuji vás, že i přes roušku se dá mluvit. Nevím, proč byste potřeboval meruňkovici na kuráž, pokud byste volil své vyvolené. Zajímalo by mě, jak byste chtěl dokázat, že vás rouška z vládní obálky nechrání. Na procházky a nákupy jsme mohli chodit i v době karantény.
Zuzana Pivcová
24.9.2020 13:30
Kdyby tak každý viděl do situace tak, že by dokázal vyhodnotit všechna pro i proti a podle toho se rozhodnout.
Zdenka Soukupová
24.9.2020 12:15
Krásně popsaná pro i proti. Cítím to taky tak. K volbám půjdu. Ale ti, kteří na můj hlas čekají, ti ho nedostanou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA