Sen žen na seznamkách: Hledám partnera stejně úžasného jako jsem já
Ilustrační foto: ingimage.com

Sen žen na seznamkách: Hledám partnera stejně úžasného jako jsem já

21. 9. 2020

Vysoké požadavky. Nereálné představy o vzhledu, povahových vlastnostech, společenském postavení. To jsou důvody, kvůli kterým mnohé ženy označují pokusy najít si partnera přes seznamku za zbytečné. Ony samy jsou však přesvědčené, že přehnaně náročné nejsou.

vztahy a sex
Hodnocení:
(4.8 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie 00000
Nemyslím, že jen ženy mají přehnané požadavky. Muži nejsou o nic lepší. Chtějí mladé holky, aby vedle nich vyniklo jejich stáří, aby všichni koukali, jaký je borec. Oni všichni koukají a říkají si, že je blbec. Ale nahlas mu to samozřejmě nikdo neřekne :) :) :)
Hana Šimková
Také se mně jeden ptal jaká mám prsa a postavu. Že jsem se ho já nezeptala na jeho vizáž a výbavičku.On mě ale po tomto dotazu nezajímal vůbec.
Eva Nová
Jsem taky na icku na seznamce, už delší dobu. Oslovila jsem pár mužů. Bez úspěchů. Nejsem jejich typ.,nebrazdim desítky km denně, nejsem atraktivní,. Pánové a co Vy? Jak se dívám na fotky, atraktivitou se seznamka hemží. A to pomlcim o sex. Návrzích. Při sexu nevadí že žena není in. Hlavně že dá.... Jo jo
Jan Ciprys
S autorem článku plně souhlasím.S ženama s přehnanými požadavky se to táhne celý život.Nejprve čekají na Monackého prince a když nepřijde tak sednou na lep grázlovi jenom proto že má prachy..A ve vyším věku hodnoti muže podle sebe nebo když je vdova podle zesnulého manžela.Pak mají nesmyslné požadavky naco žena ve věku 50=60 let potřebuje ing,sportovce se zájmem o kultůru?Muž může mít přece plno jiných předností.Potom je vidět plno zahořklých samotných seniorek.
Antonín Nebuželský
Neřešit, koukat se kolem sebe...
Jana Hošková
Stará známá věc: žádný "Pan Dokonalý" ani "Paní Dokonalá" neexistují. A vy, co si to o sobě myslíte, se proberte ! :-)) :-)) :-))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%