Diskutují o smyslu života? Možná... Ilustrační foto: ingimage.com
Smysl života. Co to je a kdy ho člověk najde? Šedesátníci už vědí...
24. 9. 2020
Šedesátka je věk, o kterém se čím dál více mluví. Nejrůznější výzkumy naznačují, že právě v té době se lidé cítí být nejspokojenější. Jedním z důvodů prý je, že už vědí, co je smysl života.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Andrea Bravermanová
21.8.2022 22:52
Takže co? Co článek uvádí jako smysl života? Akceptovat sám sebe a ochopit, že pro každého je ten smysl něco jiného? A že šedesátníci " už vědí"? To snad nemyslíte vážně.
Filip Janás
16.5.2021 18:17
Někdy může být oknem při hledání smyslu života nové příležitosti, které jste dosud neviděli, co myslíte?
Přečíst si můžete zde: https://www.esmond.cz/jak-se-otevrit-novym-prilezitostem-a-nalezt-smysl-zivota/.
Věra Lišková
28.9.2020 18:46
Pokud se jedinci podařilo svět alespoň trošičku obohatit svou prací a udělat z něj lepší místo k žití, třeba i jen pro lidi kolem něho, měl jeho život smysl.
Soňa Prachfeldová
27.9.2020 08:04
Smysl života - snad pocit, že se mi něco v životě podařilo , zůstanou tu děti, pocit, že se za svůj dosavadní život nemusím stydět a závěr života prožívám / a doufám prožívat budu / spokojeně a vyrovnaně
Marie Faldynová
26.9.2020 21:55
Před třiceti lety jsem uvěřila v Pána Ježíše a od té doby má můj život smysl. Kromě radosti z vnoučat mám radost i ze služby v církvi. Neznám nic lepšího!
Jan Ciprys
26.9.2020 10:43
Celý život nad tím přemýšlím.Dospěl jsem vychoval děti jak nejlíp jsem uměl.Dnes mají svůj vlastní život jsem sám.Jaký byl smysl života.
Marie Doušová
25.9.2020 09:54
Smysl života.........pro každého člověka je jiný a moc se tím zabývat nemá cenu...je potřeba žít tak , aby se člověk za své činy nemusel stydět.....a pokud možno pomáhal tam, kde je potřeba....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA