Ilustrační foto: pixabay.com
Jen se nezbláznit
19. 9. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
19.9.2020 15:06
Život běží dál a co nás čeká, nikoho nemine. Také se může stát, že jak rychle virus přišel, tak rychle "třeba" odejde a úplně černě to nevidím ani já.
Zdenka Soukupová
19.9.2020 14:32
Někde v hloubi duše mám občas podobné pocity. Ale doufám, že jsem se ještě nezbláznila a ihned je zaženu do kouta. A pak se snažím přes to všechno být aspoň trochu optimistická. To prý pomáhá, tak doufám.....
Naděžda Špásová
19.9.2020 14:04
Hanko, tohle je opravdu katastrofický scénář, co jsi tu napsala. Jsem od přírody pesimista, ale tak černě to zatím nevidím ani já. Hlavu vzhůru, nic se nejí tak horké, jak to vypadá. Taky si myslím, že nás tu někdo tahá za fusekle. Nicméně procházka růžovým sadem to taky není. A teď, babo, raď. :-)
Marie Doušová
19.9.2020 13:16
Hano, ono je to někdy opravdu k zbláznění,ale život jde dál a musíme věřit , že tento blázinec časem zmizí. Co se má stát , tak se stane.......
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA