FOTO: autorka
Staroměstská mostecká věž jako rozhledna
19. 9. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
19.9.2020 14:08
Na Karlově mostě jsem byla víckrát, ale myslím, ale už si nepamatuju, jestli tehdy byla Mostecká věž přístupná. Pohled na Prahu z výšky je krásný odkudkoliv.
Hana Polednová
19.9.2020 13:19
Álo, moc hezké fotky z věže. Nádherný výhled na všechny strany. Naposledy jsem stoupala po schodech na věž v Brně, na setkání íčkařů, které provázela Evička B.
Růžena Kuželková
19.9.2020 11:58
Říká se "stověžatá Praha",ale už je někdo doopravdy spočítal (myslím ty věže) :-))
Jitka Hašková
19.9.2020 11:32
Krásné fotky, asi překonám svoji lenost a vylezu nahoru. Trénink mám jenom 90 schodů.
Irena Mertová
19.9.2020 10:58
To jsou hezké pohledy, já jsem tam zatím nikdy nevylezla. Snad to napravím...
Jan Zelenka
19.9.2020 10:21
Alenko, tohle je pro mne moc pěkná, až nostalgická vzpomínka na Prahu, kde jsem žil 45 let. Prahu historickou mám prochozenou skutečně podrobně.
Dana Puchalská
19.9.2020 09:36
Álo, to je k r á s a. Děkuju. Myslím, že jsi svojí fotogalerií potěšila hodně lidí. A nejen mně, která tam byla před hodně lety. .
Zuzana Pivcová
19.9.2020 09:10
To už je hezkých pár let, co jsem tam vystoupala, tenkrát jsem se ještě ani nezadýchala. Mám ráda pohledy shora, někdy mi stačí jen prohlížet různé střechy. Díky, moc hezký výhled.
Věra Ježková
19.9.2020 09:07
Ali, moc hezké pohledy. Na mostecké věži jsem nebyla. Byla jsem na Jindřišské.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA